2777
2789
عنوان

چقدر خانواده شوهرم پرو هستن

74146 بازدید | 453 پست

سلام بچه ها مادرشوهرم قراره پاش رو عمل کنه ما با شهری که مادرشوهرم هستن ۱۲ ساعت راه داریم شوهرمم دوتا خواهراش و یه برادر بزرگتر داره پدرس هم زندس جالبه واقعا انتظار دارن از شوهرم بیاد شهر اونا پای مامانشو عمل کنه پولشو شوهرم بده اونام عین ماست نگاه کنن باز من گفتم ولش کن مدرسه بزار پولشو بده الان باز پلن چیدن بیان شهر ما پاشو عمل کنه اونم باز گفتیم اشکال نداره خالش هم راه افتاده میگه هرجا بری عمل کنی منم میام ۱۰ با ۲۰ روزم میخان بمونن من با اینا مشکل ندارم ینی تحمل میکنم ولی بیشتر از این لجم میگیره که داداشش بروش نمیاره بگه خب تو داری پول میدی من میبرم پاش رو عمل کنه یا باباش زنگ زده میگه اگه صفر تا صد کاراش با خودته عمل کن وگرنه لازم نکرده خب مرد حسابی تو پیری زنت کنارش نباشی کجا میخای باشی حالا اینا به کنار ما تابستون میخوایم یه عروسی کوچیک بگیریم البته شوهرم زیاد مایل به عروسی گرفتن نیست بزور راضیش کردم فقط خانوما رو دعوت کنیم حالا میخاد عمل پای ننش رو بندازه تابستون بعد من میگم خب تابستون که مراسم ماست بزار بعدش یا چند هفته دیگه میگه بابام میگه زمستون سرده انگار این میخاد عمل کنه تابستون هم اصلا حرف مراسم نیار معلوم نیست کی پاش رو عمل کنه ناراحت میشه میگم تابستون عمل نکن یا از اون حرفم که گفتم مگه مامانت فقط تو رو تنها داره به داداشت هم بگه ناراحت شده بنظرتون چی بگم در مورد تابستون بخدا این برنامه میریزه آخرم میگه مراسم نداریم چون ننم نمیتونه بیاد قشنگ بهانه دارن جور میکنن هم خودش هم خانوادش چی بگم اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه عروسی دلت میخواست باید قبل از اینکه برید سر خونه و زندگی جشن میگرفتی

الان هی میپیچونن، تو هم حقیقتا نمیتونی کاری کنی

مثلا نمیشه بهت بگیم قهر کن برو خونه بابات چون اینجوری اوقاتت اول زندگی تلخ میشه و...

بنظرم تنها راه صبوریه

ببخشید ولی احتمالا نقشه خانوادگی برا نگرفتن مراسم احتمالا نشستید گفتید همچین برنامه ای دارید زودتر خواستن پولتون خرج کنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببخشید ولی زیادی کوتاه اومدی وقتی قبول میکنی عروسی نگیری یعنی اولویتی بزای خودت نداشته باشی معلومه درجه ۲ ها میشن اولویت

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀