2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بوگو خواهر 

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!

لایکم کن بیام بخونم بیرونم 

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!

سلام من ۱۷ سالمه یکسال پیش عاشق یکی شدم مجازی اون 

تو یه شر دیگ بود من یه شر دیگ 

اولش با دوستی ساده کمک ب درس ها ا و اینا شروع شد 

کم کم اون بهم ابراز علاقه کرد اخه من هیچ حسی بهش نداشتم 

منم هیچی نکفتم تا اینک دوماه گذشت و منم عاشقش شدم 

کمکم با هم ب حرف میزدیم تلفنی چت هم میکردیم و عاشق هم بودیم تا اینک اون دانشگاهش  و ترمش ک سخت بود شروع شد 

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

بعد با همرا درس با منم حرف میزد درس هاشم میخوند هم ب من کمک میکرد 

تا اینک بهم گفت میام شهرتون و بریم یه جایی ک ببینمت 

منم دو دلان قبول کردم 

و یه روزی ک به بهانه خونه مامان بزرگم رفتن قبول کردمو و 

رفتم تو کافه ک نشسته تا منو دید از سر تا پام نگام کرد تو یه استان بودیم و ولی شهر هامون فرق میکرد اون روز برام یه کادو ساعت خریده بود بهم داد 

و باهام یک ساعتی حرف زدیم 

و اون قرار بود شب خونه عمش ک تو شهر ما بود باشع 

و منو تا سر کوچمون رسوند و منم دیوانه وار دوسش داشتم😂

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

و 

باهم بودیم تا اینک 

سه ماه بعد ب خانوادش گفت ک من با یه دختر در ارتباطم خانوادشم چیزی نگفتن و گفتن فقط ناراحتش نکن و .....

بعد همش اسرار داشت من هم ب خانوادم بگم اخه خانواده من درجا 

سرمو میزدن با داس 

منم ترسیدم نگفتم و همینجوری عاشق هم بودیم و ..‌...

بعد یکسال بهم پیشنهاد داد ک باهام زندگی میکنی من چی بگم اخه بهش هیچی نگفتم تا دوهفته بعد خودش پیام داد سلام خوبی

منم راهمو گم کردم و نمیدونستم چی بگم اخه تو دو راهی بودم 

و گفت باید ب خانوادت بگی منم نمی تونستم بگم و بهش گفتم چجوری ؟؟؟؟

و گفت اخه عاشقت ام دیونه دوست دارم میخام وال من باشی 

تا اینک گفت خودم میام ب خانوادت میگم و میام خاستگاریت 

اخه من چیکار میکردم ادرس خونم ک بلد بود و منم و کلی بدبختی و .....

و اخرش اومد خونه عمش و ب عمش گفت نمی دونم اون بهش چی گفت والا 

بعد یه روز اومد دم خونمون من تنها بودم همه رفته بودن جایی داداش و بابامم سر کار مانان و ابجیمم رفتن ازمایشگاه وای اومد در زد گفتم کیه گفت اداره اب باز کردم دیدم اون هی زلم رفت اگ کسی مارو میدی اومد و تو در و لست سرم داد زد ک چرا نمی گی من میشینم تو خونتون تا مامان و بابات بیان منم کلی گریه کردم و گفتم ترو خدا برو برو ولی ب حرفم گوشی نمیدا و گفتم باشه شب بیا بعد با عمه و بابا و مامانش اومد ک دختر تو نو میخام گفت ب بابام ولی بابام گفت ن 

گفت حالا میخاد درسشو بخونه و دوست باشید و جواب رد داد بابام و 

هنوزم دوسم داره و درس هم داره ولی مث قبلان ها خیلی صمیمی نیص 

تا اینک یک ماه پیش دوباره اومد و بابام اینبار جواب رد نداد گفت من میزارم درساشو بخونه و بعد مال تو ولی میگ‌میدمت پسر عموت و ....

من خیلی غصه میخورم 

از اینک یه روزی منو ب پسر عموم بده ای خدا دعا کنید خواهران الان اونی ک دوسش دارم ن پی ام میه ن زنگ میزنه😔💔💔💔

سلام من خیلی وقت بود تاپیک زده بودم چون خودتون گفته بودید 

صداتون کردم 

@Varesh-Shomal

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز