|
مشاهده متن کامل بحث +
1973739 بازدید
|
159102 پست
سلام دوستان.🌹🌹🌹
ضمن تشکر از لوبیا جون بابت تاپیک فوق العاده ای که داشتن اما به خاطر یک سری بی مهری ها صلاح دیدن تاپیک رو قفل کنند ما مامان های آینده اینجا جمع شدیم تا در کنار هم باشیم و به همدیگه کمک کنیم. بحث تعیین جنسیت اینجا مطرح نیست چون تعیین جنسیت فقط دست خداست اگه کسی خیلی روی این مسئله حساسه بهتره تحت نظر دکتر باشه تا بعدا خشم و عصبانیتش رو سر بقیه خالی نکنه.❤❤
خدای خوبم شکرت بابت تمامی نعمت ها وبرکت هایی که قسمت ماکردی ،میدونم ایمان اعتماد واطمینان دارم من رو به تمامی آرزوهام وخواسته هام میرسونی وهمه چیز به خواست تو اتفاق میوفته. 🤍🧡💛💚❤️💙💜
خدای خوبم شکرت بابت تمامی نعمت ها وبرکت هایی که قسمت ماکردی ،میدونم ایمان اعتماد واطمینان دارم من رو به تمامی آرزوهام وخواسته هام میرسونی وهمه چیز به خواست تو اتفاق میوفته. 🤍🧡💛💚❤️💙💜
کسی نیست منو راهنمایی کنه😭 بخدا ما که تازه پیداتون کردیم گناهداریم ترخدا بیاین راهنمایی کنید چیکار ...
عزیزم زیر نظر دکتر باش، آزمایش هورمونی بده همسرت هم آزمایش اسپرم بده، سه ماه خیلی کمه یکم صبور باش، ولی اگه خیلی عجله داری حتما این آزمایشات رو انجام بده، نزدیکی در ایام تخمک گذاری شانس بارداری رو میبره بالا، داروهای تحریک تخمدان که دکتر میده بازم شانس بارداری میبره بالا،
تو غذاهاش الو یا روغن زیتون بریز اینا باعث تسهیل تو دفع میشه.غذاهاشم زیاد سفت نباشن که بچه اذیت نشه ...
سلام مرضیه من تا صفحه ۵۰۰تاپیک رو خوندم دیگه خیلی زیاد بود من ماه ۴اقدام هستم روز ۱۱سیکل رفتم سونو فولیکولم اندازش ۹بود ۱۳سیکل کیک گذاشتم پر نگ شد یعنی خط کنترل و تست یکی شد اقدام کردم و فرداش کمرنگ تر شد بازم اقدام کردم قبلشم اقدام داشتم درد تخمک گذاری هم داشتم ولی اخه مگه میشه از ۱۱سیکل تا ۱۴سیکل فولیکم به اندازه آزاد سازی رسیده باشه؟درضمن دکتر بهم قرص اوابوس داد که از همون یازده سیکل مصرف کردم