قربونت برم گفتم تجربم رو بگم تا شاید کمکی باشه برای اون کسی که جنسیت براش خیلی مهمه
من خودم سر بارداری اولم اصلا توفاز جنسیت نبودم
وخدا دختر گلم رو بهم هدیه داد
توبارداری دومم خودم روبستم به گرمی وفقط رو خودم کارکردم که با توکل بخدا اگه خداخواست پسر بشه وخدا دختر دومم روبهم هدیه داد که صدهزارمرتبه شکرش میکنم الان بارها میگم خداروشکر که خدا این دختربهم داد زندگیم رو خیلی قشنگ تر کرد دختراولم هم خواهردارشد انقدر رابطشون قشنگه که من هر روز کیف می کنم با دیدنشون خودشم خیلی دلبری میکنه کلا فضای خونه وزندگی روعوض کرد این دخترم
نمیدونم شما بارداری اولت هست یادوم یا چقدر براتون جنسیت مهمه ولی طبق تحقیقاتی که کردم تواین چند سال
اگه واقعا جنسیت مهمه برات اول توکل بخدا وازته دل ازخدا بخواه دوم همسرت باید تقویت بشه هم گرمیجات مغزیجات هم قرص تقویت حرکت وتعداداسپرم از سه ماه قبل اقدام وخودت هم تقویت کن ولی زیاد گرم نکن همسرت مهم تره ،،بعدهم کیت کلا گیج میکنه آدم رو اگه با سنو پیش بری خیلی بهتره ومطمئن تری اما با کیت زمانی که کیت مدیکورمثبت شد۲۴تا ۳۶ ساعت بعدش تخمک آزاد میشه وکیت مکس ۱۲تا ۲۴ ساعت بعدازمثبت شدن
به نظرم اگه جنسیت براتون خیلی مهمه بعداز مثبت شدن کیت حتما همون روز سنو انجام بده وطبق اون اقدام کن گلم امیدوارم خیلی زود بی بی مثبتت رو توهمین تاپیک بزاری