2777
2789
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1973640 بازدید | 159102 پست
سلام عزیزم ،من هم تاپیک لوبیا هم تاپیک بانو رو کامل خوندم چون خودم دوتا دختر دارم وقصد دارم برای سوم ...

عزیزم درسته عمر اسپرم پسر کمه ولی سرعتشون زیادتره.اگ نزدیک تخمک گذاری باشه اسپرم پسر زودتر میرسه. چن جا خوندم و شنیدم از دکترا ک گفتن اسپرم تو بدن مرد هم اگه بیشتر از ۳ روز از رابطتون بگذرع کیفیتشو از دس میده. بخاطر همین میگن یکروز درمیان باشه درمورد تعدادشون ک هردو کم میشن با هر انزال،فقط اسپرم پسر کم نمیشه.من یه دختر دارم یه پسر،هردوش هم فقط با یه شب اقدام و بدون کیت و تاریخ تخمک گذاری، سونو و رژیم و... بدنیا اومدن.البته ک خدا هرجور صلاح بدونه همون میشه.انشاالله شما هم بزودی صاحب یه پسر سالم و صالح بشین

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان. من یه چیزی رو متوجه نشدم! وقتی کیت دوتا خط پررنگ میندازه یعنی تخمک گذاری انجام شده رفته؟؟ یعنی دیگه نباید اقدام کرد؟؟ وقتی یه خطش کمرنگ تر هست اونموقع باید اقدام کرد؟!

من روز ۱۶ سال سونو دادم، تخمدان چپ چندتا فولیکول ۷ داشت و راست فولیکول غالب ۱۶. این یعنی چی؟ اندازه ش کوچیکه؟؟

بعد الان زیر دلم سمت چپ داره تیر میکشه خیلی نه سمت راست‌. من ۱۱ روز بعد از پاکی که کیت میذارم دو خط پررنگ میشه، این به چه معناست؟؟ برای پسردار شدن دقیقا چه زمانی باید اقدام کنم؟؟؟

ی چیز کوچیکی‌شبیه الت پسر میبینم تو عکس پایین سمت راست نمیدونم ولی دکتر چیزی نگف؟

سلام شما منو یادتون هست؟ تقریبا با هم باردار بودیم‌یادمه اول به شما جنسیت رو گفتن دختر درسته ؟ بعد گفتن پسر؟ من بارداری دومم هست تو ۱۳ هفته و ۵ روز گفتن دختر یعنی قطعی هست برا شما تو چند هفته گفتن پسر؟

سلام مرضیه من تا صفحه ۵۰۰تاپیک رو خوندم دیگه خیلی زیاد بود من ماه ۴اقدام هستم روز ۱۱سیکل رفتم سونو ف ...

سلام دوست عزیز، کلا هیچ چیزی غیر ممکن نیست ما اینجا دیدیم طرف فولی بالغش ۱۰بود و دقیقا هم یادمه کیتش پررنگ شد و اقدام رفت و با همون فولی هم باردار شد کلا همه چیز به کیفیت تخمک بستگی داره درحالیکه ما بیشتر وقتا میبینیم طرف فولی ۲۰ هم داره و ماه ها تو اقدامه و باردار هم نمیشه، خود ابووست هم به کیفیت تخمک کمک میکنه. در کل همه چیز به کیفیت تخمک و سرعت اسپرم بستگی داره

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

سلام دوست عزیز.میشه لطفا راهنمایی فوری بهم بدید.من دوپسردارم والان برای دختردارشدن دارم تلاش میکنم‌ر ...

من اگ حای شما باشم با داشتن ۲ دختر و اینکه جنسیت تا این حد براتون مهمه اصلا اقدام اینطوری رو پیشنهاد نمیکنم و مستقیم میرفتم برای ای وی اف ک اونجا حداقل میدونی جنینی ک منتقل میکنن پسره

تو این روش اصلا ما نمیتونیم حتی درصد بدیم چون همه چیز به شانس دخیله یعنی در بهترین شرایط هم قرار بگیرید تا وقتی اسپرم y خودش ب تخمک نرسونه همه چیز بی فایده هست کلا سرعت اسپرم هم مهمه

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

سلام مرضیه جان خوبی من الان یک و سال نیم اقدامم امروز ۱۳ سیکلم سونو دادم گفته تخمدانت فعال نیست دو ت ...

حتما تنبلی منطورش بوده ک گفته فعال نیست ببینید برای فعال شدن تخندانا بهتره مواد قندی تا حدی کمک کنید ورزش شروع کنبد ساعت خواب کنترل کنید اینا خیلی موثر هستن و اینک اگ لترو میخورید و میخواید ازادسازی بزنید حتما کنارش hmg بزنید ک کیفیت تخمکا بالا بره و بعد اقدامم ک میدونید باید دوفامد ب مدت ۱۶ شب بخورید البته بعضی دکترا میگن ۱۴ شب

سلام شما منو یادتون هست؟ تقریبا با هم باردار بودیم‌یادمه اول به شما جنسیت رو گفتن دختر درسته ؟ بعد گ ...

سلام عزیزم

بله یادمه شمارو خوبی؟؟؟

خودت میخواستیبچه دوم رو؟؟؟من ک توبه کردم دیگه😂😂😂

۱۲ هفته و ۳ روز برا انتی رفته بودم گفت دختره

۱۳ هفته و چن روز دقیق یادم نیس

رفتم گف پسره ولی گفت احتماله

دیگه ۱۵ هفته بودم فک کنم ی جای خوب رفتم گفت پسره نوشت تو برگه سونو و نشون دادن الت تناسلیشو

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
سلام عزیزمبله یادمه شمارو خوبی؟؟؟خودت میخواستیبچه دوم رو؟؟؟من ک توبه کردم دیگه😂😂😂۱۲ هفته و ۳ روز ...

نه والا نا خواسته بوده و واقعا شرایطم سخته اصلا بدنم نمیکشه ولی لطف و نعمت خدا بود به جون دل دارم میکشم ممنونم ازتون که توضیح دادین منم ۱۷ هفته رفتم گفتن دختره