|
مشاهده متن کامل بحث +
1973739 بازدید
|
159102 پست
سلام دوستان.🌹🌹🌹
ضمن تشکر از لوبیا جون بابت تاپیک فوق العاده ای که داشتن اما به خاطر یک سری بی مهری ها صلاح دیدن تاپیک رو قفل کنند ما مامان های آینده اینجا جمع شدیم تا در کنار هم باشیم و به همدیگه کمک کنیم. بحث تعیین جنسیت اینجا مطرح نیست چون تعیین جنسیت فقط دست خداست اگه کسی خیلی روی این مسئله حساسه بهتره تحت نظر دکتر باشه تا بعدا خشم و عصبانیتش رو سر بقیه خالی نکنه.❤❤
سلام دوستانسونو ان تی میفرستم میتونید جنسیت رو حدس بزنید؟
ی چیز کوچیکیشبیه الت پسر میبینم تو عکس پایین سمت راست نمیدونم ولی دکتر چیزی نگف؟
بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم همینطورم.گریه میکنه همین که غذارو میخوام ببرم سمت دهنش لباشو قفل به هم قفل میکنه.اگه یه راهکاری ...
چن وقتشه؟بهش غذای متفاوت بده من قطره فول زینک دادم بهتر شده
بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
۵ماه و نیمهقطره اشتهاشو بیشتر میکنه؟شیرو راحت میخوره؟
تا ۷ ۸ ماه سر شیر داستان داری
ن برای غذا اینو میدادم خوب بود
ولی اون شربت کیدیزول ام خیلی خوب بود باعث شد شیر بخوره الان دیگه خداروشکر بعضی روزا خیلی خوبه بعضی روزا کم