2777
2789
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1973739 بازدید | 159102 پست
سلام دوستانسونو ان تی میفرستم میتونید جنسیت رو حدس بزنید؟

ی چیز کوچیکی‌شبیه الت پسر میبینم تو عکس پایین سمت راست نمیدونم ولی دکتر چیزی نگف؟

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوما من امشب نوبت سزارین دارم ،

راهکاری چیزی نداریم قبل عمل انجام بدم 

غیر وسایل بچه چیا با خودم ببرم بیمارستان ممنونم ازتون .

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

سلام دوستان..

میتونین برای اقدام بارداری دختر منو راهنمایی کنین؟؟

میخوام بدونم چند اقدام باید داشته باشم برای دختر و چه زمانی اقدام کنم؟؟

همچنین راجب رژیم تعیین جنسیت هم راهنمایی کنین ممنون میشم..

[QUOTE=362704545]دخترمن الان فقط توو خواب میخوره سینمم نمیگیره دیروز نوبت غیرحضوری داشتم مقدادی گفت ...

عزیزم من هنوز خودم نتیجه نگرفتم دخترم شیر نمیخوره.

گاویکسون داده بود

توصیحاتش توو پیجش هست

تلگرامم کامل توضیح داده

drbehrouzmeghdadi2

خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.
من پدرم دراومد سر این قضیه خوب شده بود باز دوباره الان شیر نمیخوره دو روزه نمیدونم دیگه چیکار کنم چر ...

منم همینطورم.

گریه میکنه همین که غذارو میخوام ببرم سمت دهنش 

لباشو قفل به هم قفل میکنه.

اگه یه راهکاری پیدا کردی لطفا بهم بگو

خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.
منم همینطورم.گریه میکنه همین که غذارو میخوام ببرم سمت دهنش لباشو قفل به هم قفل میکنه.اگه یه راهکاری ...

چن وقتشه؟بهش غذای متفاوت بده من قطره فول زینک دادم بهتر شده

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
چن وقتشه؟بهش غذای متفاوت بده من قطره فول زینک دادم بهتر شده

۵ماه و نیمه

قطره اشتهاشو بیشتر میکنه؟

شیرو راحت میخوره؟

۵ماه و نیمهقطره اشتهاشو بیشتر میکنه؟شیرو راحت میخوره؟

شیر خشک چی بهش میدی؟

همون دکتر اسحاقی تجویز کرد؟

تا ۷ ۸ ماه سر شیر داستان داری

ن برای غذا اینو میدادم خوب بود

ولی اون شربت کیدیزول ام خیلی خوب بود باعث شد شیر بخوره الان دیگه خداروشکر بعضی روزا خیلی خوبه بعضی روزا کم

شیر خشک چی بهش میدی؟

اره