2777
2789
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1973773 بازدید | 159102 پست
گاویکسون بود اوناره شیر خوردنش بهتر شده بودولی این یکی آب رو آتیش بوددکتر اسحاقی فوق تخصص آلرژیه

حمید اسحاقی؟

خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.
گاویکسون بود اوناره شیر خوردنش بهتر شده بودولی این یکی آب رو آتیش بوددکتر اسحاقی فوق تخصص آلرژیه

منظورم کسی که اطلاعات داشته باشته در زمینه غذا دادن به بچه های رفلاکسی...

خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمن الان فقط توو خواب میخورهسینمم نمیگیرهدیروز نوبت غیرحضوری داشتم مقدادی گفت این بچه ها اینجورین ...

نه دیگه از ماه ۴ بود فک کنم دیگه نخورد 

سینه مو میگرفت میخورد یکم بعد گریه میکرد

بچه منم اینجوری بود ی مدت بعدش اصن تو خوابم نمیخورد شیرشو عوض کردیم داستان شد برامون نئوکیت گرفتم دیگه لب نزد ب شیر انقد ک بد مزه بود

اهر دوباره برگشتیم ب همون شیر خودش با بدبختی خورد

هنوزم درگیرم سر شیر باهاش

ن از کسی مشورت نمیگیرم خودم نگا میکنم اینور اونورو درست میکنم براش

تو برنامه پین ترست ام سرچ کنی baby food raspy میاره برات ی چیزایی

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
حمید اسحاقی؟

اره خودشه

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
نه دیگه از ماه ۴ بود فک کنم دیگه نخورد سینه مو میگرفت میخورد یکم بعد گریه میکردبچه منم اینجوری بود ی ...

انقدر خسته ایم سر این شیر نخوردن و بیقراری ...

نمیدونیم چیکار کنیم!!

صبر همسرم از من بیشتر بود اونم همین الان داره گله میکنه

بچه چرا نمیخوره؟!چرا گریه میکنه؟!!!

نه دیگه از ماه ۴ بود فک کنم دیگه نخورد سینه مو میگرفت میخورد یکم بعد گریه میکردبچه منم اینجوری بود ی ...

امید دارم این دکتر بتونه یکاری کنه دخترم شیر بخوره.

میگن رفلاکسیا باید غذاشونو از ۴ماهگی شروع کنن البته با غذاهایی که التهاب زا نباشن....

امید دارم این دکتر بتونه یکاری کنه دخترم شیر بخوره.میگن رفلاکسیا باید غذاشونو از ۴ماهگی شروع کنن الب ...

اره منم از بعد واکسن ۴ماهکی شرو کردم بهم گف از پوره میوه ها شرو کنم و بعدش سوپ و اینا خوده مقدادی گف

با سلیقه مادر

گف هرچیزی میتونی بهش بدی بدون تست منم همینکارو کردم مشکلی تم پیش نیومد خداروشکر فقط گف شیر و عسل و اسفناج ندم تا یکسالگی

انقدر خسته ایم سر این شیر نخوردن و بیقراری ...نمیدونیم چیکار کنیم!!صبر همسرم از من بیشتر بود اونم هم ...

من پدرم دراومد سر این قضیه خوب شده بود باز دوباره الان شیر نمیخوره دو روزه نمیدونم دیگه چیکار کنم چرا اینجوری میکنه

ن شیر میخوره ن غذا

خدا بدادم برسه دیگه کشش ندارم واقعا

سلام خانوما خسته نباشید کسی امپول انوکساپارین مصرف میکنه تو‌بارداری؟چه بیمه هایی شاملش میشه؟

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
سلام خانوما خسته نباشید کسی امپول انوکساپارین مصرف میکنه تو‌بارداری؟چه بیمه هایی شاملش میشه؟

من مصرف میکردم

اگه متخصص زنان بنویسه معمولا همه بیمه ها میدن

من تامین اجتماعی داشتم میداد ۷۶۰ میگرفتم ۳۰ تاشو

من مصرف میکردماگه متخصص زنان بنویسه معمولا همه بیمه ها میدنمن تامین اجتماعی داشتم میداد ۷۶۰ میگرفتم ...

مرسی عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
عه توام بارداری بودی😍به سلامتی نی نی هم دنیا اومده

سلام گلی

اره عزیزم دوهفته اس که زتیمان کردم

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
سلام عزیزم خوبی؟ قدم گل پسرت مبارک ان شاءا... خدا حفظش کنه براتون .منو یادتون هس اخرای بارداری دوم ...

سلام عزیزم 

ممنونم قربونت.اره گلم الان که گفتی یادم افتاد

خدا بچه هاتو حفظ کنه برات

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
سلام عزیزم ممنونم قربونت.اره گلم الان که گفتی یادم افتادخدا بچه هاتو حفظ کنه برات

فداتشم ممنون.همچنین.ببخشید اینو میپرسم شما رژیم گرفتید که خدا گل پسرت بهت داد؟ اخه من قصد ای وی اف دارم