2777
2789
عنوان

برای تو 😭😭😭😭

953 بازدید | 89 پست

@miutaru جونم میشه جائی نری😭😭😭😭😭

بدون تو ک گلی پژمردس 😭😭😭

چراا میخای بری اخه هعییی😭😭💔

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

@miutaru قلبت قله ی قافه

من که تو زندگیم هیشکی نیست

چه دروغی دارم بگم آخه

این همه دوری نه واسه تو خوبه نه من

طرف تو بارون نمیاد نمیشی دلتنگِ زیاد

میدونی چند وقته دلم تورو میخواد

اینجوری نکن با من هی دوری نکن

با من این شوخی خوبی نیست

من بی تو میمیرم واقعا 😭😭😭💔💔

مرسی خاله گلی ولی گفتم حنا همه جوره کنارت باشه🤧🫶🏻

برم شاید به جایی رسیدم🥲

هه ما با کسایـے خوبیم که ذاتشون خوبہنه قیافشون!🫸🏻 ✨️عضو رسمی انجمن H_T_A✨🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی خاله گلی ولی گفتم حنا همه جوره کنارت باشه🤧🫶🏻برم شاید به جایی رسیدم🥲

همیپجا باش. . با ما بجایی برس💔

واقعیت یه دختر آروم و سر به زیرم ولی تو سایت عجیب شیطون میشم😁شدید وابسته چندتا از دوستامم💫بهترین لحظاتم رو ساختن 🥰نباشن نیستم💔🤧حالشون، حال منه

خجالت بکشید واقعا

دوستت حرفشو گفت جوابشو گرفت شما لطفا دخالت نکن این صد بار

دوستان بنده با هر کس مثل خودش رفتار میکنم پس از کل کل با بنده بپرهیزید با تشکر .دلاوران نام آوران دوستان همسایه ها حبس کشیده ها دوستان در قفس دوستان بیرون قفس بنده اسباب کشی کردم به کاربریم اونجا برام مزاحمت ایجاد کنید از حالا به بعد🦦آدما بی ارزش تر از چیزی هستن که بخای وقت و انرژی تو حرومشون کنی اینو هیچوقت یادت نره!

هیچی لطفا دیگه نه منو ببین ، نه داداشموبرو با اون یاسی جانت فحش بدید مارو

تو حتی نمیدونی اون چی گفته به من پس دخالت نکن

دوستان بنده با هر کس مثل خودش رفتار میکنم پس از کل کل با بنده بپرهیزید با تشکر .دلاوران نام آوران دوستان همسایه ها حبس کشیده ها دوستان در قفس دوستان بیرون قفس بنده اسباب کشی کردم به کاربریم اونجا برام مزاحمت ایجاد کنید از حالا به بعد🦦آدما بی ارزش تر از چیزی هستن که بخای وقت و انرژی تو حرومشون کنی اینو هیچوقت یادت نره!

بیب من اون کاربری مو درخواست تعلیق موقت داده بودم الان تو اینم به این درخواست بده بوسم بهت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز