2777
2789
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1973739 بازدید | 159102 پست
سلام، با توجه به سقطی ک سری قبل داشتی زیر ۸ هفته باید دکترت در کنار انوکسا برات پردنیزولون تجویز میک ...

سلام مرضیه جون بله تجویز کرد ولی خب دیگه داره دفع میشه 

من کامل نیستم اما وفادارم  
خدا دلتو شاد کنه عزیزم،فقط همین دعاست که از دستم برمیاد

قربون محبتت ممنونم

من که دکتر نرفتم من خیلی وقته بیخیال شدم اینم خودش شده بود 

دیگه سنم مال بارداری نیست

من کیفیت تخمکام پایینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون محبتت ممنونممن که دکتر نرفتم من خیلی وقته بیخیال شدم اینم خودش شده بود دیگه سنم مال بارداری نی ...

وای نگید این حرفو ،جاریم متولد ۶۱ یه پسر خوووشگللل دنیا اورده ،البته ناخواسته ..

همین بیخیالی خیلی خوبه ولی خیلی مکملا میتونی بخوری برا کیفیت تخمک،ساشه فرتی بیوتیک ،رد کیوتن ،فرتیل اید زنانه ،اوبوست

اینبار سرم بزنید حتماا میمونه

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
وای نگید این حرفو ،جاریم متولد ۶۱ یه پسر خوووشگللل دنیا اورده ،البته ناخواسته ..همین بیخیالی خیلی خو ...

اینم لطف خداس به من که منو خیلی درگیر نکرده 

همه این مکمل ها را ی دوره ای برای لاغری خورده بودم تحت نظر هم بودم برای آی وی اف ولی نشد 

البته نظرات متفاوته اول اینکه انچه که خواست خدا برام رقم زده را پذیرفتم هرچند دردناک 

و اینکه دلم نمیخواد با ی دنیا ضرر زدن به خودم بچه دار بشم بعد نتونم مادری کنم🤣🤣🤣

اگه روزیم بشه قطعا بچه ای به فرزندی میگیرم اگه توفیقش باشه 

قراره خدمت کنیم حالا چه به بچه خود چه بچه ای که متولد شده از کس دیگس

اینم لطف خداس به من که منو خیلی درگیر نکرده همه این مکمل ها را ی دوره ای برای لاغری خورده بودم تحت ن ...

قطعا لطف خداست که انقد محکمی

انشالله بهترینا نصیبت بشه عزیزم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

سلام لوبیا جان میشه کمکم کنی سه ماه هست یه کم رژیم رعایت کردم و این ماه میخواستم اقدام کنم برای پسردار شدن دوتا دختر دارم ۱۵ سیکل هستم سونو سایز فولی رو سمت راست دوتا ۱۱ و ۱۲ میلی گفت کیت زدم امروز دوتا خط کمرنگ داد دوره هام ۳۰ روزه هست الان چیکار کنم به نظرت سایز فولی کوچیک نیست به نظر شما اقدام کنم یا نه ؟؟ممنون میشم کمکم کنی 

سلام لوبیا جان میشه کمکم کنی سه ماه هست یه کم رژیم رعایت کردم و این ماه میخواستم اقدام کنم برای پسرد ...

سایز فولی هات کوچک هست شما اقدام کنید پناه برخدا 

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏

سلام، با توجه به سقطی ک سری قبل داشتی زیر ۸ هفته باید دکترت در کنار انوکسا برات پردنیزولون تجویز میک ...

سلام دوست عزیز.میشه لطفا راهنمایی فوری بهم بدید.من دوپسردارم والان برای دختردارشدن دارم تلاش میکنم‌روشهای لوبیا ۹۹رو خوندم.فقط یجا نمیدونم باید چیکار کنم.بعد از پررنگ شدن دوخط کیت تخمک گذاری وبعد از تخمک گذاری بازم بایداقدام با نوبت قبلی ۴روز فاصله داشته باشه؟واینکه بازم دوساعت قبلش با کاندوم یه بار اقدام کنیم؟؟امروز روز ۱۸دوره هستم وروز ۱۵خط تست از خط کنترل پررنگتر بود واز فرداش روند کمرنگی شروع شد

سلام دوستان دکتر بهم مترژن داد ولی ی اصرار شدیدی به کورتاژ داشت من دلم نمیخواد اینکارو کنم لطفا راهن ...

بستگی داره

من ی بار خوردم دفع شد

بستگی ب بقایا داره ک چقدر سخت باشه

سری دوم دفع نشد ساکشن کردم

ساکشن خیلی بهتر از کورتاژه 

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻

سلام به همه 

اینجا هنوز برقراره؟

من تاپیکای قبلی رو خوندم همه رو

چه جالب بود برام😅 

هیچوقت فکر نمی‌کردم بچه دار شدن اینهمه پیچیده باشه 

راستش من ۲۴ سالمه یه پسر شش ساله دارم 

اصلا به فکر اقدام هم نبودم سه چهار شب پیش یهو جو گرفتمون و به اقدام منجر شد😅 و دوبار دیگه هم اقدام کردیم 

دفعه اول دو روز قبل از تخمک گذاری بعدیاش هم تو دوره تخمک گذاری بود

اگه بشه که باردار بشم دلم دختر میخواد اینم بگم که بسیار گیرا هستم با پیشاب دوبار حامله شدم سقط کردم

به نظرتون اگه بگیره دختر میشه🥲

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀