2777
2789
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1973773 بازدید | 159102 پست
سلام عزیزم شکر خدا خوبن دیگه ماشاءالله بزرگ شدن دوتاشون،🤩 آره عزیزم باردارم دعا کنید ان شاء الله فر ...

حوراجان 

جنسیت فسقلی مشخص شد؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
خداروشکر صالح و سالم و عاقبت به خیر باشه آقا رضامون خداروشکر به خواسته دلت رسیدی

ممنون عزیزم

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شکر خدا خوبن دیگه ماشاءالله بزرگ شدن دوتاشون،🤩 آره عزیزم باردارم دعا کنید ان شاء الله فر ...

عزیرم کی تو. مامان ۳ تا بچه شدی😍😍من دختر اولتو یادم میاد اونروزام همیشه از ۳ تا بچه حرف میزدی یادش ب خیر 

ممنونم ازت آره رو حساب پریود دکتر گفت برو رفتم ۷ هفته و ۴ روز بود ولی سونو گفت ۵ هفته و ۶ روز شیاف ک ...

نه ایشالا ک خیره

مشکلی داشتی ک انقد زود برات انوکسا داد؟

منم میزدم از ۱۲ هفته تا ۳۶ هفته شکمم کبود بود دیگه کلا

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
نه ایشالا ک خیرهمشکلی داشتی ک انقد زود برات انوکسا داد؟منم میزدم از ۱۲ هفته تا ۳۶ هفته شکمم کبود بود ...

نمیدونم شاید بخاطر سابقه بارداری پوچ و البته هماتوم هم تو سونو بود

من کامل نیستم اما وفادارم  

سلام ..میشه راهنماییم کنید ..روز یازده سیکلم رفتم سونو فولی ۱۷ داشتم دکتر گفت امروز ظهر دو‌تا امپول hcg زدم فردا شبم گفت اقدام کنیم ..یادم رفت بپرسم فقط یکبار کافیه یا شبای بعدم اقدام کنیم 

نمیدونم شاید بخاطر سابقه بارداری پوچ و البته هماتوم هم تو سونو بود

سلام، با توجه به سقطی ک سری قبل داشتی زیر ۸ هفته باید دکترت در کنار انوکسا برات پردنیزولون تجویز میکرد احتمال ۹۰ درصد مشکل ایمنی تو این سقطا دخیل هستن حتما این ازمایش سقط مکرر انجام بده تا زودتر مشخص بشه اگ تایید بشه باید تو بارداری در کنار این قرص سرم  هم بگیری ک اونم بخوای دولتی شامل حالت بشه باید مدارک سقط داشته باشی ک برات پرونده سازی بشه سونوهات نگه دار فقط 

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

سلام گلم ان شالله فردا صبح

سلام، با توجه به سقطی ک سری قبل داشتی دکترت باید در کنار انوکسا واست پردنیزولون تجویز میکرد اکثر این سقطا زیر ۸ هفته مشکل های ایمنی توش دخیل هستن. حتما اینسری ازمایش سقط مکرر کامل بده ک اگر تایید بشه در کنار این داروها باید سرم‌مخصوص هم بگیری فقط برای اینکه سرم دولتی شامل حالت بشه باید مدارک ۲تا بارداریت ک همون سونو ها هستن داشته باشی .

این ازمایش ها خیلی جدی بگیرید هیچ سقطی بی علت نیست 

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

بله دوباره گفت دو هفته صبر کن ولی بنظرم الکیه دیگه

خدا دلتو شاد کنه عزیزم،فقط همین دعاست که از دستم برمیاد 

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚