2777
2789
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1973739 بازدید | 159102 پست
به نظرم آزمایش خون بریدهم مطمئن میشیدهم چون خون ازتون گرفته میشه اگه قراره پری بشید زودتر اتفاق میفت ...

سللام

چی شد عزیزم؟

باردار بودید؟

ساجده واجدی در انتظار فرزند نازنازی😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@marziye68 @زینتیار

سلام عزیزم 

ن بلد نیستم متاسفانه

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلاممدیکور گیر نیومد آخرشبا مکس زدمنوار بالایی ی کوچولو پررنگ تر از پایینیهیعنی قبل از تخمک گذاری؟رو ...

سلام عزیزم 

فعلا اوج نرفته 

فردا دوباره کیت بزنید 

ادرار تون  حتما غلیظ باشه 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم فعلا اوج نرفته فردا دوباره کیت بزنید ادرار تون حتما غلیظ باشه

سللام

بله عزیزم😍

همین الان هم‌ زدم مثل قبلی دراومد

تمام سعیم را میکنم که غلیظ باشه

تو غذاهاش الو یا روغن زیتون بریز اینا باعث تسهیل تو دفع میشه.غذاهاشم زیاد سفت نباشن که بچه اذیت نشه ...

سلام مرضیه جان خوبی 

من الان یک و سال نیم اقدامم امروز ۱۳ سیکلم سونو دادم گفته تخمدانت فعال نیست دو تا فولیکول ۱۳ و ۱۱ داشتم یعنی این ماهم نمیشه این ماه لتروزول خوردم و فردا نوبت دکتر دارم فکر کنم آمپول بده و اینکه پریودیام نامنظم دیگه با دوفامد به ۳۲ روز رسوندمش

به پاسبانی اوقات خویش مشغولم ،به هیچ کار جهان هیچ کارنیست مرا☝
سلام عزیزم فعلا اوج نرفته فردا دوباره کیت بزنید ادرار تون حتما غلیظ باشه

سللام عزیزم

از اون روز تا امروز همه کیتها شبیه هم شدند

حتی دیشب که فقط خط بالایی رنگ گرفت🤕

یعنی هنوز به اوج نرسیده؟

@زینتیار‍ 

سللام عزیزماز اون روز تا امروز همه کیتها شبیه هم شدندحتی دیشب که فقط خط بالایی رنگ گرفت🤕یعنی هنوز ب ...

یعنی ازاد شده تخمک

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
سللام عزیزماز اون روز تا امروز همه کیتها شبیه هم شدندحتی دیشب که فقط خط بالایی رنگ گرفت🤕یعنی هنوز ب ...

سلام عزیزم 

دارو خورده بودی؟

ممکنه آزاد شده باشه! 

سیکل هات چند روزه است؟

سلام عزیزم دارو خورده بودی؟ممکنه آزاد شده باشه! سیکل هات چند روزه است؟

سلام

نه فقط فولیک اسید میخورم

معمولا بین بیست و هفت و بیست و هشت روزه

البته گاهی اینور اونور هم میشه

به نظرتون مثلا روز دهم و یازدهم که کیت نزدم آزاد شده؟

سلامنه فقط فولیک اسید میخورممعمولا بین بیست و هفت و بیست و هشت روزهالبته گاهی اینور اونور هم میشهبه ...

امروز چند سیکلی؟

براتون مقدوره سونو برید؟

شما باید حتما تو ماه سونو برید همزمان با کیت زدن تا دستت بیاد 

امروز چند سیکلی؟براتون مقدوره سونو برید؟شما باید حتما تو ماه سونو برید همزمان با کیت زدن تا دستت بیا ...

چهاردهم هستم

چشم انشاء الله بتونم سونو برم ببینم چه وضعیتی دارم