2777
2789
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1973773 بازدید | 159102 پست
سلام عزیزم زدم منفی بود🥺🥺نمیدونم چرا پس پری نمیشمدوره هام 25روزسامروز روز27بود

به نظرم آزمایش خون برید

هم مطمئن میشید

هم چون خون ازتون گرفته میشه اگه قراره پری بشید زودتر اتفاق میفته

که انشاء الله باردار هستید و اصلا قرار نیست پری بشید 😍

ساجده واجدی در انتظار فرزند نازنازی😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستانم سلاممیخوام کیت تخمک گذاری بخرمچه مارکی بخرم؟ممنون میشم زودتر بگید😍دیگه کم کم باید استفاده ک ...

سلام عزیزم 

من مارک مدیکور و ریما از دی جی کالا میخریدم کیت مکس برای من خوب جواب نمی‌داد 

اگر خواستی بخر و وقتی زدی عکس اینجا بفرست تا راهنمایی کنیم 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم من مارک مدیکور و ریما از دی جی کالا میخریدم کیت مکس برای من خوب جواب نمی‌داد اگر خواستی ب ...

فداتون 

ممنون که پاسخ دادید

سلام عزیزم من مارک مدیکور و ریما از دی جی کالا میخریدم کیت مکس برای من خوب جواب نمی‌داد اگر خواستی ب ...

سللام گلم

دی جی نود و نه درصد ایرانی داره

سفارش بدم؟

ریما هم ترب داشت

کدوم را سفارش بدم؟

@زینتیار  

سللام گلمدی جی نود و نه درصد ایرانی دارهسفارش بدم؟ریما هم ترب داشتکدوم را سفارش بدم؟@زینتیار

سلام عزیزم .

بنظرم مدیکور از دی جی سفارش بده. 

مکس هم بخر همزمان هر دو رو بزن.

اگر جنسیت برات مهمه باید هم سونو بری همزمان. بعد متوجه میشی کدوم کیت درسته و دستت میاد فولیکول ات کی آزاد میشه.

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم .بنظرم مدیکور از دی جی سفارش بده. مکس هم بخر همزمان هر دو رو بزن.اگر جنسیت برات مهمه باید ...

سلام

چشم

ممنونم😍😘

سلام

مدیکور گیر نیومد آخرش

با مکس زدم

نوار بالایی ی کوچولو پررنگ تر از پایینیه

یعنی قبل از تخمک گذاری؟

روز دوازدهم هستم

کی سونو برم؟

دوستان لطفا و خواهشا راهنمایی کنید

قبلا این تاپیک خیلی فعال بوده اما حالا   

@زینتیار

سلام گل دخملا😁🥰🌱 

۸روز پیش روز تخمک گذاری برای اولین بار اقدام کردم و الان چند روزه سردرد ، یبوست ، یکم تهوع و حالت پریودی دارم .

من وقتی پریود میشم میگیرن شدید میگیرم . الان دوسه سردرد بدی گرفتم بااینکه ده روز به پریوی مونده .. 

بنظرتون باردارم ؟