2777
2789
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1973773 بازدید | 159102 پست
سلام دوستان کسی هست لفا به من کمک کنه🥺🌸 دخترم ۸ ماه و نیمشه تا حالا غذاش فقط شیرخشک و حریره بادوم ...

تو غذاهاش الو یا روغن زیتون بریز اینا باعث تسهیل تو دفع میشه.

غذاهاشم زیاد سفت نباشن که بچه اذیت نشه قرار نیتس که همه بچه ها هر وز دفع داشته باشن این بستگی به سیستم‌گوارشی داره. دختر خودم گاهی اوقات تا ۳روز هم دفع نداره و این یه مسائله عادیه 

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

بله عزیزم فروردین بود زایمانم

😍😍😍

خداروشکر

چراغ دلت باشه ان شاءالله..

برای من و بقیه هم دعا کن.

وزنش خوب بود؟ سر موعد دنیا اومد؟

خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان کسی هست لفا به من کمک کنه🥺🌸 دخترم ۸ ماه و نیمشه تا حالا غذاش فقط شیرخشک و حریره بادوم ...

شکمشم دورانی جهت عقربه ساعت میتونی با روغن زیتون ماساژ بدی. اکثر یبوست های کودکانی ک زیر یکسال هستن بعلت اب کافی نخوردن در طی روز هست الانم ک هوا گرمه مصرف مایعاتش بیشتر کن

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

مرضيه بودند که الان ایشونم نیست. .کیت رو اینجا بفرست راهنمایی میکنن هر کی ببینه و بلد باشه. 

ممنونم عزیزم

چشم

از این ماه میفرستم

ساجده واجدی در انتظار فرزند نازنازی😍

اصلا ابن برنامه غذاییت نرمال نیست. وقتی یک غذای تکراری هرروز بدی بچه به مرور زده و بد غذا میشه. چرا تا حالا از گوشت گوسفند برای غذاهاش استفاده نکردی؟ پوره سیب زمینی و هویج ، کدوحلوایی

زرده تخم‌مرغ

ماهی

استفاده از گشنیز تو غذاهاش

استفاده از عدس و ماش در سوپ

استفاده از نخودفرنگی

موز یبوست میاره درست ولی بهتره تو این سن با شیر قاطی بشه 

میوه های مجازی ک میتونی تو این سن بدی سیب موز گلابی هست که روزی ۲تا میان وعده براش حساب میشه یکی صبح یکی شب یا عصر یا‌پوره کنی

بجای برنج‌ میتونی گاهی اوقات جودوسر پرک بگیری بریزی یا رشته های سوپ 

فرنی هم میتونی بهش بدی صبح ها برای تنوع 

تو غذاهاش الو یا روغن زیتون بریز اینا باعث تسهیل تو دفع میشه. غذاهاشم زیاد سفت نباشن که بچه اذیت نش ...

اااا

سلام مرضیه جان 

خوبی؟

اومدی گروه؟؟ ی کاربری واس کیت سوال داشت من گفتم نمیای! خوب شد اومدی...

مرررررضیه امضااااات چی میگه؟؟؟؟؟؟بارداری بسلامتی؟؟؟؟؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

طبق تجربم

درمورد وصعیت بچت فقط و فقط با پزشک بچت مشورت کن

گاهی اوقات تجربه دیکران برای آدم گرون تموم میشع

😍😍😍 خداروشکر چراغ دلت باشه ان شاءالله.. برای من و بقیه هم دعا کن. وزنش خوب بود؟ سر موعد دنیا ...

۳۹ هفته و ۲ روز دنیا اومد

چون تب و لرز کردم و تو ازمایشم عفونت تو خون ام نشون داد دکترم گف اصلا صبر نکن برو با امپول زایمان کن

رفتم خداروشکر ۸.۳۰ سرم فشار و وصل کردن من ۱۰.۳۰ زایمان کردم 

وزنشم ۳۲۱۵ کیلو بود

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
سلام‌عزیزم خوبین من دیروز موعد پریودم‌بود بی بی چک گذاشتم یه خاله کمرنگ انداخت یعنی باردارم پهلوی را ...

احتمالش هست فردا دوباره چک کن باید پرنگتر شده باشه اگه شده بود بله بارداری برو ازمایش تیتر بتا بده

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
احتمالش هست فردا دوباره چک کن باید پرنگتر شده باشه اگه شده بود بله بارداری برو ازمایش تیتر بتا بده

ممنون عزیزم امروز زدم یکم پررنگ تر بود سر دخترم سریع دوتا خط پررنگ شد ولی الان کمرنگه شما آزمایش تعیین جنسیت داده بودین توی چند هفتگی دادین چقدر میشه به جوابش اعتماد کرد ،? 

ممنون عزیزم امروز زدم یکم پررنگ تر بود سر دخترم سریع دوتا خط پررنگ شد ولی الان کمرنگه شما آزمایش تعی ...

بله مثبته مبارک باشه

دیر و زود بودن بی بی چک ربطی ب جنسیت نداره عزیزم ب زمان لقاح بستگی داره

سری قبل ک باردار شده بودم ازمایش دادم تو ۹هفته ک پسر بود

و سقط شد ۱۲ هفته

اینسری دیگه ازمایش ندادم و بیخیال جنسیت رفتم

بله مثبته مبارک باشه دیر و زود بودن بی بی چک ربطی ب جنسیت نداره عزیزم ب زمان لقاح بستگی داره سری ق ...

خب حتما بچه اولتون بوده من بچه دوممه یه گل دختر دارم دوست دارم این یکی پسر بشه