2777
2789
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1973785 بازدید | 159102 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی ممنون که تجربه تون رو با ما در میان گذاشتین من خودم حسرت این رو میخوردم که کاش لوبیا باز ...

قربونت برم گفتم تجربم رو بگم تا شاید کمکی باشه برای اون کسی که جنسیت براش خیلی مهمه 

من خودم سر بارداری اولم اصلا توفاز جنسیت نبودم 

وخدا دختر گلم رو بهم هدیه داد

توبارداری دومم خودم روبستم به گرمی وفقط رو خودم کارکردم که با توکل بخدا اگه خداخواست پسر بشه  وخدا دختر دومم روبهم هدیه داد که صدهزارمرتبه شکرش میکنم الان بارها میگم خداروشکر که خدا این دختربهم داد زندگیم رو خیلی قشنگ تر کرد دختراولم هم خواهردارشد انقدر رابطشون قشنگه که من هر روز کیف می کنم با دیدنشون خودشم خیلی دلبری میکنه کلا فضای خونه وزندگی روعوض کرد این دخترم 

نمیدونم شما بارداری اولت هست یادوم یا چقدر براتون جنسیت مهمه ولی طبق تحقیقاتی که کردم تواین چند سال 

اگه واقعا جنسیت مهمه برات اول توکل بخدا وازته دل ازخدا بخواه دوم همسرت باید تقویت بشه هم گرمیجات مغزیجات هم قرص تقویت حرکت وتعداداسپرم از سه ماه قبل اقدام وخودت هم تقویت کن ولی زیاد گرم نکن همسرت مهم تره ،،بعدهم کیت کلا گیج میکنه آدم رو اگه با سنو پیش بری خیلی بهتره ومطمئن تری اما با کیت زمانی که کیت مدیکورمثبت شد۲۴تا ۳۶ ساعت بعدش تخمک آزاد میشه وکیت مکس ۱۲تا ۲۴ ساعت بعدازمثبت شدن

به نظرم اگه جنسیت براتون خیلی مهمه بعداز مثبت شدن کیت حتما همون روز سنو انجام بده وطبق اون اقدام کن گلم امیدوارم خیلی زود بی بی مثبتت رو توهمین تاپیک بزاری

خدای خوبم شکرت بابت تمامی نعمت ها وبرکت هایی که قسمت ماکردی ،میدونم ایمان اعتماد واطمینان دارم من رو به تمامی آرزوهام وخواسته هام میرسونی وهمه چیز به خواست تو اتفاق میوفته.      🤍🧡💛💚❤️💙💜

عزیزم خیلی ممنون که تجربه تون رو با ما در میان گذاشتین من خودم حسرت این رو میخوردم که کاش لوبیا باز ...

راستی استرس خیلی سمه وبده هم برای بارداری هم تعیین جنسیت حتما آرامش خودت رو حفظ کن 

کیت رو با ادرار دوم بزن

ورزش کن اگه وزنت زیاده کم کن فست فود رو حذف کن سردیجات حذف بزار تخمدان هات زودتر فولیکول آزادکنن

خدای خوبم شکرت بابت تمامی نعمت ها وبرکت هایی که قسمت ماکردی ،میدونم ایمان اعتماد واطمینان دارم من رو به تمامی آرزوهام وخواسته هام میرسونی وهمه چیز به خواست تو اتفاق میوفته.      🤍🧡💛💚❤️💙💜

شاید اشتبا کیت میزنی ک رنگ نمیگیره یا کیتت تقلبیه

نمیدونم والا اصلآ کلآ تعجب میکنم چرا اینجوری شدم آخه خیلی ببخشید ترشحات مثل سیفده تخم مرغ که همیشه داشتم اونم ندارم آخه

نمیدونم والا اصلآ کلآ تعجب میکنم چرا اینجوری شدم آخه خیلی ببخشید ترشحات مثل سیفده تخم مرغ که همیشه د ...

وای من تا وقتی ک تصمیم ب بارداری نداشتم همش ترشح تخم مرغی داشتم از وقتی تصمیم ب بارداری گرفتم هییییچ خشکه خشک

قربونت برم گفتم تجربم رو بگم تا شاید کمکی باشه برای اون کسی که جنسیت براش خیلی مهمه من خودم سر باردا ...

خدا روشکر آره خواهر خیلی خوبه بخدا منم دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه خودشم فقط آبجی میخوادولی همسرم پسر میخواد بخاطر اینکه دیگه شوهرم میگه فقط ۲ تا بچه بسه این پسر باشه جم کنیم قربونت برم باتو باهم ان شاالله من یه دختر ۷ ساله دارم که کلافم کرده از بس میگه آبجی داداش چرا ندارم بخدااز استرس پسر  نذاشتم حامله بشم توکل بخدا من میخوام ماه بعد اقدام کنم با این وضعیت  تخمک گذاریم😢😢

راستی استرس خیلی سمه وبده هم برای بارداری هم تعیین جنسیت حتما آرامش خودت رو حفظ کن کیت رو با ادرار د ...

توروخدا برام دعا کن این ماه تموم بشه بره از استرس مردم اح اونایی که ناخواسته حامله میشن خودشونم پسر خوشبحالشون دیگه این همه رژیم و دنگ وفنگ نمیکشن 

خدا روشکر آره خواهر خیلی خوبه بخدا منم دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه خودشم فقط آبجی میخوادولی همس ...

ای جانم خدا حفظ کنه دخترگلت روعزیزم 

ازته قلبت از خدا بخواه مطمئن باش به خواست قلبت میرسی 

انشاالله یک پسرکاکل زری تپلی ماه آینده به کمک خدا مهمون دلت میشه واسترس هات تموم میشن این روزها برات میشن خاطره با توکل بخدا

توروخدا برام دعا کن این ماه تموم بشه بره از استرس مردم اح اونایی که ناخواسته حامله میشن خودشونم پسر ...

حتما برات دعا می کنم انشاالله خبرخوش بارداری وگل پسربودن نی نی رو همین جا بهمون بدی تو همین تاپیک

فقط ماه اقدام تا قبل اقدام  خرما،کشمش،انگور،شربت نبات زعفران ،توت فرنگی فلوکلونازول استفاده کن بزار بدنت گرم و قلیایی باشه استرس هم اصلا نداشته باش ریلکس برواقدام

ای جانم خدا حفظ کنه دخترگلت روعزیزم ازته قلبت از خدا بخواه مطمئن باش به خواست قلبت میرسی انشاالله یک ...

فداتشم خدا دختر های گل تو رو هم حفظ کنه چقدر حس خوبی بهم دادی فداتشم ان شاالله تو هم همچنین عزیزم 

حتما برات دعا می کنم انشاالله خبرخوش بارداری وگل پسربودن نی نی رو همین جا بهمون بدی تو همین تاپیکفقط ...

قربونت برم عزیزم خیلی خیلی ممنونم از راهنمایهای  خوبت خدا حاجت دلت رو بده عزیزم میشه دوستی منو قبول کنی عزیزم

فداتشم خدا دختر های گل تو رو هم حفظ کنه چقدر حس خوبی بهم دادی فداتشم ان شاالله تو هم همچنین عزیزم

کاری نکردم گلم قربونت برم این حس خوب وآرامش به رسیدن به خواستت کمکت می کنه دلت وآروم کن وهمه چیز رو به خدا بسپار🌹

قربونت برم عزیزم خیلی خیلی ممنونم از راهنمایهای خوبت خدا حاجت دلت رو بده عزیزم میشه دوستی منو قبول ...

ممنونم گلم بله حتما