ازونورم تو هول و هوش خاستگاری و نامزدی مهسا و علی بودیم ..... مهسا خیلی زود عقد کرد و کلا دوران عقد رفت موند خونه نامزدش(میعادشون رفیق باز بود علی بدش میومد مهسا خونه باشه میعاد دوست خونه بیاره بهش گفته بود بیا بمون خونه ما تا موقع عروسی)بعد رفتن مهسا بدتر مادرشوهرم اعصابش قاطی کرد هی با من لج میکرد هی امینو پر میکرد(توضیح نمیدم سرتون درد بیاد خودتون نمونه هاشو دیدید و دارید) بعد انقددددد مادرشوهرم ناجنس بود فهمیده بود مبینا و امین باهم رابطه دارن و من رو هردوتاشون حساسم میرفت بازار هفتگی مبینارو میدید بعد تا شب ک بامن تنها بود حرفی نمیزد شب ک با امین میرفتیم پایین میگفت وای مبینارو دیدم چ خانمیه چادرپوشیده بود ادم حظ میکرد چ سلام علیکی کرده باهام صد بار گفته فریبا خانوم تنهایی بیا خونه ما(من لجبازم با امین دعوام میداد بی محلش میکردم تنها بود نمیرفتم پیشش)وای میگفتو من اتیش میگرفتم عوضی نقطه ضعف گرفته بود مثلا ی فیلم کره ای ماهواره میداد ی شخصیت زنشو نشون میداد میگف وای ببین امین چقد قشنگه این زنه شکل مبیناس(حالا اصلا تشابهی نداشتنا.کلا کرم داشت میخاست منو عذاب بده)....
ی روز امین گفت دوستم یاسر تو ی پاساژ معروف شلوار فروشی زده بیا بریم برات بخرم گفتم بعدا میریم حالا بزار جنساشو بچینه خلاصه کلی تعریف کرد ک رفتم دیدم جنساش عالی بودن و ....
فردا عصرش امین زودتر اومد خونه منم گوشیشو برداشتم داشتم همینجور نگا میکردم دیدم ی پیام از مبینا اومد ک
سلام عزیز ساعت ۴ بیا مغازه یاسر شلواره تنگه عوضش کنیم(شاید بعضیا یادشون باشه ترافیک اسمسی بود گاهی ی پیام بعد دو ساعت میرسید دست طرف.نگو کاره خدا اینجوری شده حالا ساعت ۵ عصر بود.کلمه عزیز هم تازه مد شده بود عاشقا بهم میگفتن) وااای من این پیامو دیدم گگگگگگگر گرفتم اصن نمیدونستم چکار کنم خیلی ازوم گوشیو برداشتم رفتم بالا لباس بپوشم برم سراغ مبینا نگو امینه ناجنس فهمیده من هول شدم رنگم پریده(الانم اینجورم ب محض ترسیدن حالتام عوض میشه)سریع دنبالم اومد بالا گفت گوشیمو بده گفتم نمیدم میخام ببینم این ج.نده با تو چکار داره دعوامون شد سر گوشی هی کشیدش ندادم محکم کوبید تو صورتم خون از دماغم بازشد از سر و صدای ما پدرو مادرش و میعاد اومدن بالا منم با گریه گفتم چیشده(دیگه همه فهمیده بودن تف سربالا مستقیم تو صورتم بود چیزی برا پنهان کردن نداشتم) پدرشم برگشت بهش گفت تف بروت دست بکش ازین ج نده چرا دختر مردمو میزنی .