2777
2789
امیدوارم همه بااگاهی انتخاب کنیم من خیلی اشتباهات داشتم اصلا عمیقا ب معنی ازدواج فکرنکردم...

من قبل ازدواج کلاسای خودشناسی رفتم و خودم و ملاک هامو میشناختم ... از طرفی الویتم رشد و پیشرفتم بود

اگر قرار بود طبق علاقه و عقایدم انتخابی نداشته باشم کلا ازدواج نمیکردم

جز ازدواج سر بچه دار شدن هم همینجوری رفتار کردیم و تحت تاثیر نظر و حرف بقیه رفتار غلطی نداشتیم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر تند میری عزیزم ان شاالله تا آخر همینجوری برای هم بمونین با گفتن منم هیچیتون عوض نمیشه

آخه افرادی با طرز فکر شما رو زیاد اطرافم داشتم دیگه حوصله دیدن و شنیدن این جمله که هنوز اولشه رو ندارم باید آدم بره تو قبر که دیگه این جمله رو نگید بهش ؟ حالا دو نفر مثل سگ و گربه باشن با هم هیچی نیست چیزی نمیگین فقط وقتی همو دوست داشته باشن هنوز اولشه جالبه

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

اون چرا با من درست رفتار نمیکنه؟؟ هعی

خب وقتی بلد نیست ، میخوای چکار کنی؟ همینجور دست رو دست بذاری اوضاع بدتر بشه . تو برو یادبگیر بهش یاد بده ، تو تغییر کنی اونم کم کم تغییر میکنه، زندگی تویه فقط خودت باید بخوای عوضش کنی

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
خب وقتی بلد نیست ، میخوای چکار کنی؟ همینجور دست رو دست بذاری اوضاع بدتر بشه . تو برو یادبگیر بهش یاد ...

باور کن یه چیزایی تو وجود بقیه نهادینه ست. من هرجقدرم احترامشو دارم اون بهم بی احترامی میکنه. فحش میده و...و...

خب خوشبحال شماها که خوشبخت شدید و از اولم عاقل بودین.

دلبل جبهه گیریت معلوم نیست

هدف از این صحبت این بود که اونایی که هنوز انتخاب نکردن با چشم باز انتخاب کنن و احساسی تصمیم نگیرن

و اونایی که انتخاب اشتباهی داشتن کمی به فکر اصلاح شرایط بیفتن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

باور کن یه چیزایی تو وجود بقیه نهادینه ست. من هرجقدرم احترامشو دارم اون بهم بی احترامی میکنه. فحش می ...

خب پس معلوم شد چرا زندگی برات تکراریه ... هرکسی هم باشه زندگی با یه آدم بد دهن بی اخلاق براش کلافه کننده میشه ، حق داری

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

دلبل جبهه گیریت معلوم نیستهدف از این صحبت این بود که اونایی که هنوز انتخاب نکردن با چشم باز انتخاب ک ...

چیزی جز خودستایی ندیدم تو کامنتت. لابد فکر کردین بقیه از پشت کوه اومدن؟

باور کن یه چیزایی تو وجود بقیه نهادینه ست. من هرجقدرم احترامشو دارم اون بهم بی احترامی میکنه. فحش می ...

من که میگم تو هم بلد نیستی چطور باهاش رفتار کنی و حرف بزنی و باید بری یاد بگیری ، اگر بی دلیل فحش میده که دیوونس ، نباید باهاش ادامه بدی به زندگی .

زندگی رو باید تمام تلاشتو کنی و بسازیش یا کامل در بیای از اون زندگی .

من اصلا موندن و سوختن و تحمل کردن رو قبول ندارم

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول