2777
2789
چرا بيشتر؟ 

خب چون ماه محرمه چقدر امام شهید شدن به اونا فکرکن ببین چقدر تو این ماه سختی کشیدن  اونوقت تو خودت راضی ای تو این ماه آهنگ گوش کنی و شاد باشی؟  امام حسین هم فرمودند هرکس برای من گریه کنه به اندازه ی هر اشکش یه دشکه جمع میشه و میره بهشت   وقتی میره جهنم برای هرکس گریه کرده باشه میاد نمیزاره بره جهنم

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کلا بخای آهنگ حرامه وگناهه همه ی ایام سال فرقی نداره توی ایام محرم ب حرمت امام حسین سعی کن گ ...

نه همه مراجع همچین نظری ندارن  و معتقدن گوش دادن موسیقی های شاد هم حرام نیست حتی بعضی از مراجع تقلید گفتند گوش دادن موسیقی که خوانندش زن باشه هم برای مرد عیبی نداره 

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
شماهم یادبگیر تاپستتو ریپلای نکردن ریپلای نکن  والا نظرندی نمیگن لالی😐 من جواب تاپیک اسی ...

اگه مسلمونی به اینه اهنگ گوش ندی و پاچه یه نفرو بگیری

همون بهتر کافر باشی😇

خوشحال میشم دیگه نبینمت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 از شما را کی گفته؟ میشه آیه قرآنی شو بزاری اینجا؟

اصن حرف زدن هم بلد نیس

حالا جدا از فتوا دادنه اشتباه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگه مسلمونی به اینه اهنگ گوش ندی و پاچه یه نفرو بگیری همون بهتر کافر باشی😇 خوشحال میشم دیگه نبینم ...

والا شما اول پاچه ی منو گرفتی ول کنم نبودی😂😂😂😂

ریپلای نکن وقتتو ندارم

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

اگه مسلمونی به اینه اهنگ گوش ندی و پاچه یه نفرو بگیری همون بهتر کافر باشی😇 خوشحال میشم دیگه نبینم ...

اینا رو میبینه ادم از مسلمونی زده میشه بیشتر😔

کاش یاد بگیریم به عقاید احترام بزاریم 

تتلو راست میگه 

مسلمونارو دیدم کافرشدم

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم

شاید برای شما سوال شود که آهنگ و موسیقی لهوی و مطرب چیست؟ و چگونه می توان تشخیص داد که یک موسیقی لهوی و حرام است؟ در جواب به این سوال نیز مقام معظم رهبری فرمودند:

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎

والا من مدرسه ای که بودم اصلا آهنگ گوش نمیدادم، اتفاقی برامم نیفتاد خیلی هم شادتر بودم 

همه بچه هایی که گوشی میاوردن مدرسه و اهل موسیقی بودن غمگین تر از من بودن.

کلا موسیقی از نظرِ من یچیزی هست که آدمو متوهم میکنه. اگر شاد باشی و اهنگ خیلی شاد گوش بدی تورو شادتر میکنه و این شادیت دیگه واقعی نیست چون  آمیخته شده با توهم هست بخشیش حتی ممکنه از خود بیخود هم شی. اگر غمگین باشی و اهنگ غمگین گوش بدی باز هم غمت دیگه واقعی نیست چون با یه بخش توهمی دیگه مخلوط شده.

بنظرم اینقد که شعار میدیم ما خودمونیم  پس بهتره اینو هم لحاظ کنیم که اگر میخوایم خودِ واقعیمون باشیم پس باید لذت و غممونم واقعی باشه نه آمیخته با چیزِ دیگه.

آهنگ ای غمگین هم واقعا سم هستن و ارزش و شخصیت  آدم رو زیر سوال میبره من بی تو میمیرم  من شکست خوردم من بعد از تو فلان. اینا همش جز اینکه انسانیکه مثلا باید عاشق خودش باشه رو زیر پا بکشونه چیزی نداره. 

اصن حرف زدن هم بلد نیس حالا جدا از فتوا دادنه اشتباه

جواب منم ندادن!!!

البته الان‌ مبگه اصلا با تو نبودم !!!😁😁😁

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
رحمت به شيري كه دادن تو خوردي نوش جونت  👌

عزیزم بهتره یه تحقیق راجبِ آقای شجریان کنید.

ببینید کی قرآن رو ۱۳ بار خونده.

خوارج هم زیباترین صوتِ قرآن رو داشتن

شمر حافظ کل قرآن بوده.

ابن ملجم وقتی امام علی رو بر فرق سرش کوبید روزه بوده

قربونت ❤💋😘

عزیزم بهتره یه تحقیق راجبِ آقای شجریان کنید.

ببینید کی قرآن رو ۱۳ بار خونده.

خوارج هم زیباترین صوتِ قرآن رو داشتن

شمر حافظ کل قرآن بوده.

ابن ملجم وقتی امام علی رو بر فرق سرش کوبید روزه بوده