2777
2789
خدا که واقعا همیشه باهام بود😍 نماز نمیخونم متاسفانه همین خوانواده بابام زدم کردن از نماز با کاراشو ...

بخاطر همین خوبیاتونه🤩

اشکال نداره. تو همین یک رکعتِ شب رو فقط شروع کن. من کسیو میشناسم که اصلا نماز نمیخوند اما نماز شب میخوند😂

میدونم باعث شدن زده شی از دین. ولی تو که میتونی الگوی یک دختر مسلمان نماز خون باشی که بقیه کیف کنن وقتی میبیننت. بزار اگر با دیدن اونا آدم زده میشه از نماز خونا در عوض تو رو که میبینن کیف کنن بگن نه مسلمان واقعی اینه. حیف نیست آدمی که اعمالش دقیقا شبیه مومنان واقعی هست که تو قرآن گفته شده نماز نخونه؟ 

نماز تو قرآن واجب شده خیلی هم رک و صریح و واضح پس شروع کن. از شبش شروع کن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد حرف زدیما ولی 😂😂😂👌

💖💞💓💕
💞💓💕
💓💕
💕
#خاطرات_حاجتروایی_ازنمازشب
#خاطرات_نماز_جعفر_طیار  

🌷 دلم میخواست این راز نماز شب خوندنم تو دلم بمونه چون اینقدر پر از فیض و برکته که میترسم به زبون آوردنش باعث کم شدن فیض و برکتش بشه،اینقدر لذت بخشه که میترسم اگه از سینه ام به زبونم بیاد ازم دور شه!
ولی چون نماز شب خوندنم رو مدیون خاطرات نماز شب تو این گروه هستم حس کردم باید این دین رو ادا کنم.
قبلا در مورد نماز شب هر سخنی میخوندم از بزرگان و علماء بود زیاد روم اثر نمی کرد، چون فکر می کردم خب اونا به خاطر پاک و کامل بودنشونه که این اثرات رو از نماز شب دیدن   و با خودم می گفتم من رو چه به این آثار!باید مثل اونا باشم تا این آثار رو ببینم.
 ولی نه،واقعا نماز شب سری از سراره،نماز شب چکار میکنه با آدم!!!
من زیاد نماز مستحبی میخوندم از دوران نوجوانی تا الآن که حدودا سی و پنج سالمه.
ولی چیزی رو که توی این چهار پنج ماه نماز شب خوندن دیدم تو این حدودا بیست سال ندیدم!واقعا نماز شب راه میانبره؛
خیلی بهت آرامش میده،حرص الکی نمیخوری،چیزای بی ارزشی که باعث اعصاب خوردیت میشه  واقعا بی ارزش میشن برات،
بعضی مشکلات معجزه آسا حل میشن و بعضی مشکلات ذره ذره؛
 میبینی یه مشکل خیلی بزرگ یه شبه حل میشه و یه مشکل کوچیک چند ماه طول میکشه که حل بشه.
اصلا یه جورایی عجیب و غریب مشکلاتت رو حل میکنه!!!
باید بخونی باید نصفه شب از خوابت بزنی تا بچشی مزه شو تا بدونی چی میگم،
نماز جعفر طیار آثار عجیبی داره من به جای چهار رکعت از نماز شبم نماز جعفر طیار خوندم تا آثار دو تا نماز رو با هم داشته باشم،
چهار پنج سال بود که یه مشکل بزرگی داشتم، خیلی بزرگ؛زیاد دعا می کردم، ولی همین که چند شب تو نماز وتر از خدا کمک خواستم معجزه آسا حل شد،در صورتی که من تصمیم داشتم دو سه سالی تو نماز شبم از خدا بخوامش  تا خدا بهم نگاه کنه.
اینا رو گفتم تا شاید کسی با خوندن این متن اشتیاق نماز شب تو وجودش بیدار بشه؛
وگرنه تا خودت نصفه شب بیدار نشی حتی اگه صد صفحه هم برات بنویسن نمیتونی درک کنی این راز بزرگ رو!!!

حدود یکساعت قبل از اذان صبح بیدار میشم

🌷من تو زندگیم شکست خوردم و ی ازدواج ناموفق دارم،8ساله جدا شدم،از نظر زیبایی وخصوصیات ظاهری مورد پسند هستم چادر سر میکنم و.....کلللللیی خواستگار همه جوره برام اومده تا الان ولی هییییییچکدومش سرانجامی نداشته،همیشه ب این فکر میکردم ک حتما خدا منو دوس نداره ک باوجود اینهمه خواستگار هیچکدومو ب نتیجه نمیرسونه و من همچنان باید تنهایی بکشم
کتاب شهید ابراهیم هادی رو یکی از دوستام بهم داد خوندم چنان محو شخصیت خوب و باایمان این شهید گمنام شدم ک از خودم و رفتارام خجالت کشیدم، از روز یکم محرم 98 عهد بستم ک همیشه زیارت عاشورا بخونم و تا جاییکه میتونم نمازامو اول وقت و مراقبه کنم ک خدا و شهدا ازم راضی باشن،از اون موقع تا ب امروز هرروز زیارت عاشورا خوندم،و چهل روز هم برای شهید هادی سوره ی حشر خوندم و هدیه کردم ب روحش،،،کمتر از یکماهه ک برکت مداومت بر زیارت عاشورا نماز شب خون شدم،البته فقط دو رکعت شفع و وتر رو میخونم،نمیدونم چطوری بگم بهتون چنان ارامشی بهم داده ک اصلااااا بفکر ازدواج نیستم دیگه،انتخاب همسر ایندمو دیگه گذاشتم ب عهده خوده خدا و شهدا،گفتم من فقط کسیو میخوام ک منو در راه شما نگهداره و ب خدا نزدیکتر کنه،بخاطر زیارت عاشورا و نماز شب خیلی از گناهامو ترک کردم،غیبت،دروغ حتی مصلحتیا و...،،عزیزتر و محترمتر شدم پیش همه،اخلاقم خیلیی خوب شده،دیگه از کوره در نمیرم الکی،دلم از کسایی ک اذیتم کردن و زخم زبون زدن بهم بخاطر طلاقم ب رحم اومد و بخشیدمشون،همه با احترام بهم نگاه میکنن و بقول بقیه صورتم کلی نورانی شده😄😄
امیدوارم هممون در این راه ثابت قدم باشیم و عاقبت بخیر،ببخشین طولانی شد،دوستون دارم التماس دعا♥️🌹♥️

فقط دو رکعت شفع و یک رکعت وتر میخونم،،،چهار پنج شب اول ساعت دوازده شب میخوندم و میخوابیدم،ولی الان 45 مین زودتر از اذان بلند میشم و میخونم،اصلا هم حس خوابالودگی ندارم صبحا ک بلند میشم

🌺 @khaterate_namazshab114 🌺
💕
💓💕
💞💓💕
💖💞💓💕

بخاطر همین خوبیاتونه🤩 اشکال نداره. تو همین یک رکعتِ شب رو فقط شروع کن. من کسیو میشناسم که اصلا نما ...

قربونت تو خیلی لطف داری به من عزیزدلم😍😍

اینجوری که میگی دلم نماز خواست🥺باشه فردا میخونم نماز امشب نمیتونم اخه 

تا حالا نخوندم حس میکنم حسو حال نماز شب با بقیه متفاوت باشه اره؟؟😀

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
حدس میزنم کارِ خود نی نی سایته🤐😂

وایی😂😂اره منم فک کنم

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
💖💞💓💕 💞💓💕 💓💕 💕 #خاطرات_حاجتروایی_ازنمازشب #خاطرات_نماز_جعفر_طیار   🌷 دلم میخواست ای ...

واییی تاحت تاثیر قرار گرفتم واقعا موهای دستم سیخ شد واقعا😍یعنی واقعا انقد خوبه ؟😍

قربونت تو خیلی لطف داری به من عزیزدلم😍😍  اینجوری که میگی دلم نماز خواست🥺باشه فردا میخونم نم ...

نه باور کن راس میگم‌. از چیزیکه راجب مامانبزرگت گفتی اینو مطمئن شدم بهمین خاطر بهت پیشنهاد دادم و اینقد پافشاری میکنم که انجامش بدی. چون میدونم اونقد خوبی و اونقد بخاطر اینکارت تو درگاه خدا آبرو داری. که فقط کافیه نماز شب بخونی همینجا بهشتو رو زمین خدا برات میاره.

وگرنه ممکنه خیلیا نماز بخونن زیاد ولی هیچ تاثیری روشون نزاره مثل خانواده پدریت. نماز باید همراه با ترک گناه و عمل صالح باشه اصلا هدفش اینه‌ اگر قراره نباشه که دیگه میشن فرقه ی داعش ووهابی و...

اره خییلی خاصه 

میدونی من خیلی حالم بد بود یه شبی بعد یدفه حس کردم باید نمازشب بخونم و شروع کردم بخوندن بعد انچنان آرامش بدست آوردم و زندگیم خوب شد. کلا خیلی خیلی خاص و عجیبه.  حس میکنی بنده ی خاصی هستی نه اینکه مغرور شیا نه حس میکنی الان خدا رسما نشسته روبروت و تو هم بحرفشی

نه باور کن راس میگم‌. از چیزیکه راجب مامانبزرگت گفتی اینو مطمئن شدم بهمین خاطر بهت پیشنهاد دادم و ای ...

وای تو خیلی مهربونی خیلی ممنون که بهم تلنگر زدی اره حتما میرم  میخونم 

واییی تاحت تاثیر قرار گرفتم واقعا موهای دستم سیخ شد واقعا😍یعنی واقعا انقد خوبه ؟😍

اررره من خودم تجربه ش کردم.

اینم کانال نمازشبمونه و خاطرات اعضاست که واسه مدیر کانال میفزستن 😍😍😍کلا پر از عزت نفس و آرامش میشی بی نیاز میشی از آدما

وای تو خیلی مهربونی خیلی ممنون که بهم تلنگر زدی اره حتما میرم  میخونم

مطمئن باش خواستِ خدا بوده. الان که رفتم دوباره خاطراتی که برات فرستادمو خوندم میبینم یکیش نوشته اول محرم بود. و فهمیدم که ای داد امروز هم اول محرم هست پس قطعا حکمتی داشته و خواست خدا بوده ..

خواهش عزیزم. 

اگر تلگرام داری عضو کانال شو هرروز خاطرات و تجربه های افراد رو میزارن بهمین خاطر مشتاق تر میشی🤩

اررره من خودم تجربه ش کردم. اینم کانال نمازشبمونه و خاطرات اعضاست که واسه مدیر کانال میفزستن 😍😍😍 ...

عالی بود واقعا 😍😍👌

مطمئن باش خواستِ خدا بوده. الان که رفتم دوباره خاطراتی که برات فرستادمو خوندم میبینم یکیش نوشته اول ...

وای واقعانا خواست خدا بود از کجا به کجا رسیدیم اره حتما عضو میشم 

درخواست دوستی میدم عزیزم داشته باشمت گمت نکنم یوقت😂

اره دقیقا خودمم داشتم به همین فک میکردم😂🤩 باشه عزیزم.

درخاست دادم😍😂❤