2777
2789
راجب مادربزرگت گفتی وای ماشاالله صبر ایوب میخواد تحملش😷 خدا بهتون صبر بده و کمکتون کنه واقعا. منم ...

بله درسته حرفتون واقعا کسی از درون ادما خبر نداره مثلا همین شخصی که گفتید دقیقا که شما واقعا از درونش خبر نداشتید 

اصن مادربزگم قابل تحمل نی دیگ همرو خسته کرده 🤦🏼‍♀️

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
بله درسته حرفتون واقعا کسی از درون ادما خبر نداره مثلا همین شخصی که گفتید دقیقا که شما واقعا از درون ...

خب بنظرت عمه و عموهات حق ندارن با توجه به این حجم از دروغگویی و اذیت کردن از خونه بیرونش کنن؟😂😂والا خوب ازش نگهداری میکنید 

ثواب هزاران حج و نماز شب تو پرونده تون نوشته ست حالا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درسته حرفتون واقعا کسی از درون ادما خبر نداره مثلا همین شخصی که گفتید دقیقا که شما واقعا از درون ...

میگم یکی لایک میکنه همه نظرات منو 

بعد نوشته کاربر نی نی سایت 

بعد میرم تو لایک اسمش یچی دیگست و حتی زده قطع دسترسیه🤐

خب بنظرت عمه و عموهات حق ندارن با توجه به این حجم از دروغگویی و اذیت کردن از خونه بیرونش کنن؟😂😂وال ...

اخه خودشون مخصوصا عمه هام تحریکش میکنن پرش میکنن و گرنه اون یه پیرزنه که اسم پسرشم بعضی مواقع یادش میره 

کلا مامانبزرگم خیلی ادم خوبیم نیست بقول زنعموم حقشه الان اوارگی بکشه 

موقعی که بچه اول زنعموم بدنیا میاد زنعمومو بیرون میکنه از خونه بچه از بی مادریو و گشنگی دوسه روزه میمیره بیچاره 

واقعا😍

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
میگم یکی لایک میکنه همه نظرات منو  بعد نوشته کاربر نی نی سایت  بعد میرم تو لایک اسمش یچی ...

اره اون یکی تایپیک سرش دعواس😂😂😂همرو لایک میکنه 

کامل عضو نشده فقط میتونه لایک کنه 

اخه خودشون مخصوصا عمه هام تحریکش میکنن پرش میکنن و گرنه اون یه پیرزنه که اسم پسرشم بعضی مواقع یادش م ...

خب حقشه  البته مطمئن بودم حقشه😂😂

اوه پس عمه هاتم بخودش رفتن.

خدا به دادتون برسه😂

اره اینو مطمئنم که خیلی ثوابش بالاست خیلی زیاد

خب حقشه  البته مطمئن بودم حقشه😂😂 اوه پس عمه هاتم بخودش رفتن. خدا به دادتون برسه😂 اره اینو ...

اره والا خواهر دعا کن 😂😂😂

اره اون یکی تایپیک سرش دعواس😂😂😂همرو لایک میکنه  کامل عضو نشده فقط میتونه لایک کنه

جدی😂

ولی تاجاییکه من میدونم و خودمم یکبار قطع دسترسی شدم وقتی کسی قطع دسترسی میشه بهیچعنوان نمیتونه واردِ حسابِ کاربریش شه چه برسه به اینکه بخواد نظر هم بزاره.

جدی😂 ولی تاجاییکه من میدونم و خودمم یکبار قطع دسترسی شدم وقتی کسی قطع دسترسی میشه بهیچعنوان نمیتون ...

نه با ایمیل اومده شمارشو باید وارد کنا تا کامل کاربریش قبول شه همرو داره لایک میکنه دستش درد نمیگیره😂😂😂😂

نه با ایمیل اومده شمارشو باید وارد کنا تا کامل کاربریش قبول شه همرو داره لایک میکنه دستش درد نمیگیره ...

اره خودمم با ایمیل بودم😂🤐

حدس میزنم قضیه چیه ولی اینجا نمیتونم بگم

من جاتم نمازِ شب میخونی بااین ثوابی که انجام میدین شده فقط یک رکعت  اونوقت ببین کافیه سرتو به ...

خدا که واقعا همیشه باهام بود😍

نماز نمیخونم متاسفانه همین خوانواده بابام زدم کردن از نماز با کاراشون 

نمیخام شبیه اونا شم😔

اره خودمم با ایمیل بودم😂🤐 حدس میزنم قضیه چیه ولی اینجا نمیتونم بگم

چیه 😂😂

اره خودمم با ایمیل بودم😂🤐 حدس میزنم قضیه چیه ولی اینجا نمیتونم بگم

چقد حرف زدیما ولی 😂😂😂👌