2777
2789
نوحه گوش کن ۱۰روز تحمل کن

بعد ۱۰ روز اشکالی نداره نمیدونم میتونم این ده روزم تحمل کنم یا نه 😫

اخه اهنگام همش غمگینو اشک اوره شاد نی

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر موسيقى که به نظر عرف موسيقى لهوى مضلّ عن سبیل اللّه که مناسب با مجالس عيش و نوش است باشد، م ...

از نظر قران بیار 

من فقط قرانو قبول دارم

چیش گناهه بقول شجریان میگه من ۱۲ .۱۳ بار قرانو دوره کردم حرفی از حرامیه اهنگ نبوده

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
منم نگوشم میمیرم 😶

یعنی یه آهنگ باید ابهت تو رو زیرِ سوال ببره و باعثِ مرگت شه؟ نزار موسیقی کنترلت کنه.

اتفاقا تو همین محرم تصمیم بگیر یمدت گوش ندی تا چیزی باعث کنترلت نشه به یه عزم و اراده ی شاهانه و در حد خودت احتیاج داری

ببین عزیزم نمیگم گناهه ولی اگر خدایی نکرده عزیزت رو از دست بدی بازم میگی آهنگ گوش نکنم روز من نیست؟اینا ی حس قلبی هست ک باید تو ادم باشه هرکسی از ته دل به این ماه و معصومین مقیده فک کنم بتونه درکش کنه.و ی جور احترامه.منم ازون دستا نیستم متاسفانه ولی رعایت میکنم

رحمت به شيري كه دادن تو خوردي نوش جونت  👌

قربونت ❤💋😘

ببین عزیزم نمیگم گناهه ولی اگر خدایی نکرده عزیزت رو از دست بدی بازم میگی آهنگ گوش نکنم روز من نیست؟ا ...

الان که برداشتم

ولی خب پیش خودم میگفتم هنوز که زمان شهادتشون نرسیده تازه رسیدن کربلا

شما حرام بدون ولی برای بقیه فتوا نده 

شماهم یادبگیر تاپستتو ریپلای نکردن ریپلای نکن 

والا نظرندی نمیگن لالی😐

من جواب تاپیک اسی رو دادم باشمابودم مگه؟؟؟؟؟

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

کی اینو گفته خودت احکام صادر میکنی عزیزم همه نوع آهنگ وغنایی حرامه

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

از شما را کی گفته؟

میشه آیه قرآنی شو بزاری اینجا؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷