2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استدلالم شده این که امام حسین هنوز که شهید نشده😑😂 بازم مرسی ببرم گم و گور کنم فلش و رم رو جلو ...

اره حرفت درسته منتها این ۱۰روز هم روزای سختی رو گذروندن همگی😪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگه کلا بخای آهنگ حرامه وگناهه همه ی ایام سال فرقی نداره توی ایام محرم ب حرمت امام حسین سعی کن گ ...

اهنگ فقط اهنگی که تحریک کننده هس حرامه

دیگه از خدا پیشی نگیریم تو احکام😇

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

گناه که فکر نکنم باشه ولی به احترام امام حسین که طبق حدیث قدسی مصیبتش بزرگترین مصیبت در آسمان ها و زمین هست گوش نمیدم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

اگه آهنگ بد نیاشه و معمولس نه گناه نیست

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
اهنگ فقط اهنگی که تحریک کننده هس حرامه دیگه از خدا پیشی نگیریم تو احکام😇

کی اینو گفته خودت احکام صادر میکنی عزیزم

همه نوع آهنگ وغنایی حرامه

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

کی اینو گفته خودت احکام صادر میکنی عزیزم همه نوع آهنگ وغنایی حرامه

شما حرام بدون ولی برای بقیه فتوا نده 

میدونم سخته منم قبلا همینطوری بودم بدون اهنگ نمیتونستم ولی هرچقد فکر کردم دیدم هیچ فایده ای برا حالمم ندارن فقط اعتیاد بهشون پیدا کردم یه چالش 21 روزه برا خودم گذاشتم الانم بهترین موقعیته تمام سعیتو بکن مطمئنن ویژه بهت نگاه میشه