2777
2789
تسليم شدم  قوبون اشكات بشم گريه نكن 🥺

فدات عزیزم گریه کردن تو این ماه خیلی خوبه برای امام ها شماهم گریه کن انشالله هرچی میخوای امام حسین کمکت کنه💜

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بهتره یه تحقیق راجبِ آقای شجریان کنید. ببینید کی قرآن رو ۱۳ بار خونده. خوارج هم زیباترین صوت ...

من تحقیق کردم و گفتم عزیزم

بعدم کار شما قضاوته 

یعنی شجریانو با شمرو و ابن ملجم مقایسه میکنید واقعااااااااااا

اگه واقعا حرامه میشه لطف کنید از تو قران مدرک بیاریدو و ثابت کنید

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
والا شما اول پاچه ی منو گرفتی ول کنم نبودی😂😂😂😂 ریپلای نکن وقتتو ندارم

اما به نظرم این دوستان از خودشون فتوا ندادن!

من ۴ نفر از مراجع تقلید فعلی و پیشسن رو میشناسم که معتقدن حتی اگر موسیقی در مجالس لهو و لعب و مجالس حرام هم گوش شود برای دیگران حرام نیست و گوش دادن به انواع موسیقی شاد رو هم حرام نمیدون حتی برخی از مراجع خوانندگی زنان حتی برای مردان نامحرم را جایز میدانند و معتقدند زنان هم میتوانند خواننده شوند یا حتی مرجع تقلیدی دیگر مثل آیت الله العظمی نکونام میگفت:یعنی چی رقص حرامه؟!یعنی چی قر تو کمر حرامه؟!یعنی چی موسیقی حرامه؟!

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
بیشتر ببینید
من تحقیق کردم و گفتم عزیزم بعدم کار شما قضاوته  یعنی شجریانو با شمرو و ابن ملجم مقایسه میکنید ...

من ۴ نفر از مراجع تقلید فعلی و پیشسن رو میشناسم که معتقدن حتی اگر موسیقی در مجالس لهو و لعب و مجالس حرام هم گوش شود برای دیگران حرام نیست و گوش دادن به انواع موسیقی شاد رو هم حرام نمیدون حتی برخی از مراجع خوانندگی زنان حتی برای مردان نامحرم را جایز میدانند و معتقدند زنان هم میتوانند خواننده شوند یا حتی مرجع تقلیدی دیگر مثل آیت الله العظمی نکونام میگفت:یعنی چی رقص حرامه؟!یعنی چی قر تو کمر حرامه؟!یعنی چی موسیقی حرامه؟!

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
بیشتر ببینید
تتلو همونیه که به دخترایی که تو کنسرتش میرن  میگه لیدیز این ....

بله همونه 

من کاری با عقاید و رفتارش ندارم خودش میدونه و خودای خودش بعضی حرفاش حرفاش ولی حقه 

من کسیو از گناهاش قضاوت نمیکنم

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
من ۴ نفر از مراجع تقلید فعلی و پیشسن رو میشناسم که معتقدن حتی اگر موسیقی در مجالس لهو و لعب و مجالس ...

اخ گل گفتی شیر مادرت حلالت به قول اون دوستمون😍💋

اخ گل گفتی شیر مادرت حلالت به قول اون دوستمون😍💋

لطف دارید من مشکلی با اونهایی که معتقدن موسیقی حرامه و گوش نمیدن ندارم عقیدشون محترمه اما با اونهایی که انقدر با قاطعیت میگن از نظر اسلام حرامه مشکل دارم چون خیلی از مراجع تقلید گوش دادن به انواع موسیقی و حتی رقص رو هم حرام نمیدونن

بیشتر ببینید
لطف دارید من مشکلی با اونهایی که معتقدن موسیقی حرامه و گوش نمیدن ندارم عقیدشون محترمه اما با اونهایی ...

اره درسته واقعا 

اینا رو میبینه ادم از مسلمونی زده میشه بیشتر😔 کاش یاد بگیریم به عقاید احترام بزاریم  تتلو ...

والا منم مسلمونم خیلی هم مذهبی ام ولی داره اطلاعات اشتباه میده بقیه رو از دین زده کنه بعد که متوجهش میکنم میگه جواب ندی نمیگن لالی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
والا منم مسلمونم خیلی هم مذهبی ام ولی داره اطلاعات اشتباه میده بقیه رو از دین زده کنه بعد که متوجهش ...

اره دیدم واقعا بی ادبه اون یکی که به من میگه شجریانم مثل ابن ملجمو و یزیده😐

اره دیدم واقعا بی ادبه اون یکی که به من میگه شجریانم مثل ابن ملجمو و یزیده😐

شجریان اگه حتی اعمالش تو زندگی خصوصی هم بخواد ببرتش جهنم

صداش که به میلیونهه ادم ارامش و تسلی داده میبرش بهشت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نفس اهنگ غنا گوش دادن گناهه حالا چ محرم چه ربیع الاول ... 

نه همه مراجع تقلید البته گوش دادن به موسیقی هایی که حتی در مناسب ودر خور مجالس لهو و لعب هست رو برای افراد در مجالس دیگه حرام نمیدونن

بیشتر ببینید
شجریان اگه حتی اعمالش تو زندگی خصوصی هم بخواد ببرتش جهنم صداش که به میلیونهه ادم ارامش و تسلی داده ...

اره واقعا😍❤

شجریان اگه حتی اعمالش تو زندگی خصوصی هم بخواد ببرتش جهنم صداش که به میلیونهه ادم ارامش و تسلی داده ...

نمیدونم چرا اون کسانی که هی میگفتند موسیقی حرامه وقتی من از نظر برخی مراجع تقلید پست گذاشتم دیگه ریپلای نکردن؟!

شما میدونی؟    

بیشتر ببینید