2777
2789
نمیدونم چرا اون کسانی که هی میگفتند موسیقی حرامه وقتی من از نظر برخی مراجع تقلید پست گذاشتم دیگه ریپ ...

انقد گستاخه جرئت نداره به اشتباهش اقرار کنه🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۴ نفر از مراجع تقلید فعلی و پیشسن رو میشناسم که معتقدن حتی اگر موسیقی در مجالس لهو و لعب و مجالس ...

نام ببرید اون چندتا رو ...

تکلیف غنا و لهو و لعب مشخصه 

اگر به تمام فتواهای درج شده در رساله مراجع تقلید عمل میکنید این یک مورد انشالله مورد بخشش قرار میگیره 

اگر هم نگاه کاریکاتوری به دین دارید که دیگه بحثش جداست. 

نام ببرید اون چندتا رو ... تکلیف غنا و لهو و لعب مشخصه  اگر به تمام فتواهای درج شده در رساله ...

بله اون ۴ نفر مرحوم آیت الله العظمی دکتر محمد صادقی تهرانی و مرحوم آیت الله العظمی یوسف صانعی (سلام الله علیهما)و آیت الله العظمی محمد ابراهیم جناتی و آیت الله العظمی محمدرضا نکونام(حفظهما الله)هستند

من معتقدم تکلیف برگزاری مجالس لهو لعب بله مشخصه اما تکلیف خوانندگی زنان حتی برای مردان نامحرم و تکلیف رقص و تکلیف گوش دادن به موسیقی هایی که حتی در خور مجالس لهو و لعب باشند مشخص نیست!

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
بیشتر ببینید
تتلو همونیه که به دخترایی که تو کنسرتش میرن  میگه لیدیز این ....

اگه همه موسیقی ها حرامن چطور تو کشورمون این همه خواننده داریم و همه مجوز دارن؟خود تی وی هم پخش میکنه

راستی چقدرم اطلاعات داری اونم از تتلو!!مگه نمیگی حرومه بس شیطون چطوری کنسرتای تتلو رو نگاه میکنی😉

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍
لطفا متن دقیق مرجع رو بگذارید. این جمله ای که نوشتید نامفهوم هست.

بله یک فتوا از مرحوم آیت الله دکتر صادقی تهرانی:

آواز و موسیقی در صورتی که شهوت انگیز نباشد و موجب غفلت از یاد خدای متعال نگردد و به فساد و بی‌بند و باری منجر نشود، حرام نیست. (غفلت از یاد خدای متعال در اینجا یعنی این‌که مکلَّف، واجبی را واگذارد یا به فعل حرام رو آوردو غنا اگر شرایط گفته شده را نداشته باشد حرام نیست).

یک فتوا ازمرحوم  صانعی:

دربارهٔ موسیقی نظر او چنین است که حرمت موسیقی و غِنا، حرمت محتوایی است و هر صوت و غنا و موسیقی ای که در آن، ترویج بی بند و باری و بی عفّتی و به انحراف کشیدن انسان‌ها نباشد و چهره اسلام را بد نشان ندهد، حرام نیست و غنا لزوما حرام نیست.

یک فتوا از آیت الله محمدابراهیم جناتی:

موسيقى غنايى اگر بگونه لهوى باشد و يا مقرون به كلمات باطل و يا آنكه انسان را از ياد خدا غافل كند، حرام است و اما اگر داراى اينها نباشد، اشكال ندارد

یک فتوا از آیت الله محمدرضا نکونام:

در یک سخنرانی میگن :صوت حرامه یعنی چی؟! قرتو کمر حرامه یعنی چی؟! 

https://www.aparat.com/v/hop0f/

لینکشرو هم گذاشتم و نکونام حتی خودش درباره آموزش موسیقی کتاب هم نوشته!

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
بیشتر ببینید
اگه همه موسیقی ها حرامن چطور تو کشورمون این همه خواننده داریم و همه مجوز دارن؟خود تی وی هم پخش میکنه ...

بابا به خدا خیلی از مراجع موسیقی رو حرام نمیدونن حتی یکیشون چندین جلد کتاب درباره آموزش موسیقی هم نوشته

بیشتر ببینید
بله اون ۴ نفر مرحوم آیت الله العظمی دکتر محمد صادقی تهرانی و مرحوم آیت الله العظمی یوسف صانعی (سلام ...

بسیار سپاسگزارم.

الان سوال استارتر عزیز در مورد قسمت اخر توضیحتان هست لذاست که فقط لفظ غنا رو آوردم. تکلیف غنا مشخص است. 

در موارد دیگری تاپیک دیگری لازمه.

از طرفی از اسمای که نام بردید من فقط اقای صانعی رو میشناسم که متاسفانه خوشنام نیستند.

در اینجا چون بیس اعتقادی و در معیار سنجش تخصص مراجع اختلاف نظر داریم  بحث تبدیل به جدال میشه لذا من ادامه نمیدم که خدایی نکرده ناخواسته ب شما جسارت نشه.

بسیار سپاسگزارم. الان سوال استارتر عزیز در مورد قسمت اخر توضیحتان هست لذاست که فقط لفظ غنا رو آوردم ...

خیلی ممنون از لطفتون 

درباره صانعی راستش من برخلاف شما نظرات ایشون رو قبول دارم(مخصوصا در مسائل مربوط به حقوق زنان) به جرات میتونم به نظر من خوشنام ترین مرجع تقلیده در باره اون ۳ نفر دیگر که مرجع تقلید بودند و دو نفرشون هنوز زنده و هنوز مرجع هستند باید بگم نمامی اون افراد بیش از ۱۰۰ جلد کتاب  در طول زندگیشون نوشتن و حتی نکوتام تا کنون ۳۰۳ جلد کتاب نوشته و بیش از ۸۰۰ مقاله دکتر صادقی تهرانی هم ۱۱۳ جلد کتاب در طول زندگیش نوشت و علاوه بر تحصیلات حوزوی از تحصیلات دانشگاهی بسیاری هم برخوردار بود و ۴ مدرک لیسانس و یک فوق لیسانس و یک دکتری هم داشت

البته من مشکلی با ادامه بحث ندارم و خوشحال میشم اگر نکته ای درباره این افراد راجع بهش بحث کنم‌البته نظرات صانعی و جناتی رو بیشتر از بقیه میپسندم و استددلالاتشون رو منطقی تر میدونم‌

بازم ممنون که وقتتون رو در اختیارم قرار دادید 

روزتون خوش  

بیشتر ببینید
برای امضاتون صلوات فرستادم.

ممنون از لطفتون بانو😙😍

بیشتر ببینید
اگه همه موسیقی ها حرامن چطور تو کشورمون این همه خواننده داریم و همه مجوز دارن؟خود تی وی هم پخش میکنه ...

تو کشورِ ما خیلی اتفاقات میفته که اسلامی نیست.

نیاز به هوش زیادی نداره هم تحلیل این قضیه که نیازی نیست من کنسرتاشودیده باشم بلکه دیگران گوش داده باشن منم شنیده باشم

تو کشورِ ما خیلی اتفاقات میفته که اسلامی نیست. نیاز به هوش زیادی نداره هم تحلیل این قضیه که نیازی ن ...

عجب

کشور ما بس اسلامی نیست!شما خودتونم یعنی قبول نداری🤔

اخه ادمی ک از چیزی بدش بیاد سعی میکنه راجبشم حرف نزنه و نشنوه عحیب بود برام!!

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍
من تحقیق کردم و گفتم عزیزم بعدم کار شما قضاوته  یعنی شجریانو با شمرو و ابن ملجم مقایسه میکنید ...

قرآن رو همین علما برا ما آوردنا  وگرنه ما از کجا اصلا میدونستیم قرآن چیه و جمع آوری شده؟؟

ما فقط یادگرفتیم بگیم قضاوت تا دهنِ طرف بسته شه. سپس میفرستم نگا کنید. 

http://jalalebajalal.blogfa.com/post/1049

عجب کشور ما بس اسلامی نیست!شما خودتونم یعنی قبول نداری🤔 اخه ادمی ک از چیزی بدش بیاد سعی میکنه راج ...

اطرافیانم زیاد اهنگاشو گوش میدادن منم می شنیدم خودمم گاها گوش میدادم. اگر صحبتای منو خونده باشین تو بقیه تایپیک 

گفتم من دوران مدرسه اصلا آهنگ گوش نمی دادم 

یعنی الان گوش میدم. من تجربه مو از اون دوران گفتم.

خودمو هم آدم کاملی نمیدونم