2777
2789
عجب کشور ما بس اسلامی نیست!شما خودتونم یعنی قبول نداری🤔 اخه ادمی ک از چیزی بدش بیاد سعی میکنه راج ...

بله قبول دارم کشورِ ما اسلامی نیست.

بنظرم بهتره فکر کوبوندن هم نباشیم بلکه گفتگو داشته باشیم

اطرافیانم زیاد اهنگاشو گوش میدادن منم می شنیدم خودمم گاها گوش میدادم. اگر صحبتای منو خونده باشین تو ...

شما اهنگ رو حرام میدونی بس مدعی ی انسان مذهبی هستی فقط چطور قرآن ک فرستاده خدا ب حضرت محمد هستش رو قبول نداری و میگی علما اوردن؟!

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همونه  من کاری با عقاید و رفتارش ندارم خودش میدونه و خودای خودش بعضی حرفاش حرفاش ولی حقه&n ...

پس چطور مسلمونا رو قضاوت میکنید؟؟

ببین بدترین آدم هم یک خوبی داره اما دلیل نمیشه ما برداشت خوبی ازش داشته باشیم چون بعدا بهمون ضربه میزنه‌.

راجع مسلمونا و کافرا 

توی روز عاشورا هم که امام جماعت کوفه یعنی یزید دستور بریدن سر امام حسین رو داد .امام حسین میتونست نماز نخونه بگه اینم از امام جماعتِ ما.

تاریخ داره تکرار میشه ما هم بهانه نیاریم بااینحرفا که آدم مسلمونا رو که میبینه کافر میشه و فلان، هرمسلمانی  وظیفه خودشو باید انجام بده. تتلو هم عادت داره برا هر گند و کثافتی که به بار میاره خیلی شیک یه جمله بسازه و توجیه کنه

شما اهنگ رو حرام میدونی بس مدعی ی انسان مذهبی هستی فقط چطور قرآن ک فرستاده خدا ب حضرت محمد هستش رو ق ...

بله مذهبی هستم.

بله قرآن رو قبول دارم ولی میگم همین علما بودن که جمع آوریش کردن ما از کجا ائمه رو میشناسیم؟؟؟ علم غیب داریم؟ نه همین علما داستانشو واسه ما گفتن. کی ترجمه ش کرده؟؟ علما.بهتر نیست از حرفا دقیقا مطلب رو بگیرید

بچه که نیستیم منظورِ صحبتا رو یچی دیگه برداشت کنیم

بله مذهبی هستم. بله قرآن رو قبول دارم ولی میگم همین علما بودن که جمع آوریش کردن ما از کجا ا ...

منظورت اینه بس تحریف شده

میتونیم خصوصی تبادل جالبی داشته باشیم اگه موافق باشین

اینجا گزارش میزنن

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍
نه عزیزم تحریف نشده. اره موافقم

من در کامنتام البته نام چند مرجع تقلید که موسیقی و غنا رو هم حرام نمیدونن بردم همینطور رقص رو هم حرام نمیدونن چند تن از مراجع تقلید

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
بیشتر ببینید
من در کامنتام البته نام چند مرجع تقلید که موسیقی و غنا رو هم حرام نمیدونن بردم همینطور رقص رو هم حرا ...

دیدمشون عزیزم خیلی خوب و مودب صحبت میکنید.

قبلا زیاد از اینچیزا میخوندم مغزم پر بود از صحبتاشون اما بکلی یادم رفتن. 

حتی یادمه رساله  محسن کدیور رو خونده بودم.

یه دوره بدجور شک دینی پیدا کرده بودم

ولی یه اتفاق تو زندگیم افتاد باعث شد بخشی از حافظه مو از دست بدم و خیلی مسائل یادم نمیمونن

دیدمشون عزیزم خیلی خوب و مودب صحبت میکنید. قبلا زیاد از اینچیزا میخوندم مغزم پر بود از صحبتاشون ام ...

خيلي ممنون از نظرتون 

از آيت الله دكتر محسن كديور نامبرديد ... خدا خيرشون بده منو با خدا و پيغمبر آشتي دادند وقتي از همه چي زده شده بودم. الان هم يكشنبه كه لايو ميذارن دنبال ميكنمشون تو اينستا

همين چند روز پيش بحث حقوق زنان تو اسلام شد و من از افرادي مثل كديور و فتاواشون نامبردم بعدش يه عده اومدن هرچي تهمت بود بهشون زدن!

اگر دوست داشتيد ميشه بگيد چجوري شكتون برطرف شد ؟

اميدوارم هميشه سالم و تندرست باشيد و دور از حوداث تلخ

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
بیشتر ببینید
خيلي ممنون از نظرتون  از آيت الله دكتر محسن كديور نامبرديد ... خدا خيرشون بده منو با خدا و پيغ ...

من یچیزیو تجربه کردم عزیزم که میلیونها کتاب و تحقیق نتونستن و نمیتونن این کارو کنن. زمانیکه مشکل خیلی بزرگی داشتم که پر از اشک و غم بودم اومدم از دردم به امام زمان گفتم.گفتم اگر امام منی و صدای منو می شنوی اگر زنده ای خودت کمکم کن دعام کن و نشون بده که از طرفِ تو بوده. اخه من شک داشتم به ایشون.و اون مشکل هم چندسال بود درگیرش بودم و زیاد دعا کرده بودم براش.

و یک دقیقه نشد که زندگی من زیر و رو شد.چیزی فراتر از تصور.

دیگه خیلی حرفها خیلی کارها از ماهیت افتاد برام.

چون من خودم به یقین رسیده بودم.

خيلي ممنون از نظرتون  از آيت الله دكتر محسن كديور نامبرديد ... خدا خيرشون بده منو با خدا و پيغ ...

خواهش عزیزم.

چقدر قبلا این چیزا رو من دنبال میکردم و دوس داشتم عاشقِ این بحثا و صحبتا بودم.

البته الان هم عاشقِ آگاهی هستم منتها دیگه حوصله هر بحث و حرفیو ندارم  چون یسریا خیلی قشنگ صحبت میکنن جوری که فکر میکنم حقیقتو پیدا کردم بعد تهش میفهمم نه اشتباه میکردم طرف سوفیسته و سوفیستا خیلی قشنگ صحبت میکنن هرچند که حرفاشون غلط باشه.

ممنوونم با آرزوی بهترین زندگی براتون😘

خواهش عزیزم. چقدر قبلا این چیزا رو من دنبال میکردم و دوس داشتم عاشقِ این بحثا و صحبتا بودم. البته ...

ممنون همچنین  

بیشتر ببینید
خواهش عزیزم. چقدر قبلا این چیزا رو من دنبال میکردم و دوس داشتم عاشقِ این بحثا و صحبتا بودم. البته ...

فقط ببخشید مطمئنید دکتر کدیور رساله دارن؟

یا منظورتون استقتائاتشون بود ؟

بیشتر ببینید