2777
2789
عنوان

چرا هیچی مثل اولش باقی نمیمونه

335 بازدید | 20 پست

دوستی ها، روابط، احساسات

انگار اینا هم مثل وسایل خونه دچار فرسودگی میشن

وقتی میبینم از بعضیا دوام سالانه داره غبطه میخورم بهشون، رمزتون چیه؟

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

داغ دلم داره تازه میشه

انگاری درد مشترکه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دو طرف به بلوغ فکری میرسن و وارد رابطه میشن

وقتی به همدیگه به چشم انسان نگاه میکنن همدیگه رو درک میکنن و به خط قرمز های هم احترام میزارن رابطه دچار فرسایش نمیشه بلکه قشنگ تر میشه

اما حرفای نگفته ناراحتی های حل نشده دیده نشدن و تحقیر و مقایسه میتونه رابطه رو فرسایشی کنه

وقتی دو طرف به بلوغ فکری میرسن و وارد رابطه میشن وقتی به همدیگه به چشم انسان نگاه میکنن همدیگه رو در ...

خیلی قشنگ و درسته حرفتون

ولی آخرش هیجان روزای اول نیست هیچوقت، از عادی شدن میترسم

چون آدما تغییر میکنن

متاسفانه، به سرعت برق و باد

و هو الباقیفقط خدا هست که همیشه پایدارههمه چیز روزی تمام میشه حتی عاشقانه ترین روابط

چه قشنگ

آره هیچ چیز ابدی نیست

اون احساسات عمیق اولیه بخاطر بالا پایین شدن هورمونهاست

به اشتباه اسمشو عشق میذارن

دوست داشتن واقعی از چند ماه یا یکی دو سال بعد از ازدواج خودشو نشون میده

وقتی که از لحاظ فیزیولوژی در تعادلی

اگه بتونی با محبت و گذشت ادامه بدی ، هنرمندی ...

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

اون احساسات عمیق اولیه بخاطر بالا پایین شدن هورمونهاستبه اشتباه اسمشو عشق میذارن دوست داشتن واقعی از ...

درست میگید

تنها به دنیا میایم تنها هم از دنیا میریمعزیزم همه چیز فانی و تموم میشه حتی غم بزرگی ک تو دلته

چقدر حرفاتون به دل میشینه واقعا