2777
2789
عنوان

اسم رمان

127 بازدید | 2 پست

سلام🙂خیلی وقت پیشا یه رمانی خوندم که دختره تو نوجوونیش چاق بوده بعد با پسر دوست باباش جاست فرند بودن و به پسره تو دک کردن دوست دختراش کمک می‌کنه.بعد یه روز میبینه پسره به یه پسری که می‌خواسته بهش شماره بده میگه آره این چاقه و مالی نیستو...از اون به بعد با پسره قهر می‌کنه و از شانس پسره و خونوادش میرن یه شهر دیگه و تا چند سال با هم در ارتباط نیستن.بعد که بر میگردن دختره لاغر شده و استاد دانشگاهه و پسره کلی عوض شده و با هم ارتباط خوبی دارن و کل کل هم میکنن.پسره هم تو همون دانشگاه استاد میشه.بعد دختره چون زود لاغر کرده هی میوفتاده فکر میکردن دست و پا چلفتیه ولی پسره می‌فهمه میبرتش باشگاه بعدها بهش اعتراف میکنه و قضیه ی اون قدیما روهم بهش میگه که نمی‌خواستم هیچ پسری نزدیکت بشه این کارو کردم

اسم دختره هم فکر کنم رها بود پسره هم اسمش تو مایه های ماهان،سامان،ساسانی چیزی بود

اسم رمانه رو نمیدونین؟❤️

رمانش جالب بود😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز