2777
2789
عنوان

رژیم میوه

| مشاهده متن کامل بحث + 15102 بازدید | 52 پست
بخدا راسته، من چون عاشق میوه های تابستونم، یک ماه تقریبا فقط میوه خوردم، تازه به خیال خودم اصلا هم چ ...

من کل تابستون میوه تابسونی میخوردم و وزنم کمتر میشد چون صبحانه نمیخوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بیشتر توضیح بدی چی میخوردی

تو گوگل سرچ کنی رژیم کاملشو میاره .یه هفته س و خیلی وزنو آب میکنه .مثلا روز چهارم فقط باید موز و شیر میخوردم . در ضمن هر روز حداقل باید ۸ لیوان آب میخوردم از روز سوم حداقل ۱۲ لیوان

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت،، این را به کسی گو که تو را نشناسد...💙🌊
کالری موز اندازه سیبه جفتشون اگه سایز متوسط باشن ۱۰۰ کالری دارن .تازه خوردن موز اول صبح سوخت و ساز ب ...

والا من تحرکی ندارم، هر چی بخورم چاق میشم، من فقط صبحانه یک لیوان کافی میکس میخورم، اصلا بخدا موز بخورم مطمعنم چاق تر میشم، کلا ابم میخورم چاق میشم اگه راهکاری داری لطفا بهم بگو.الآن ۵ کیلو زیر وزن واقعیم ولی دوس دارم ۵ تا دیگه کم کنم که نمیشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

تو گوگل سرچ کنی رژیم کاملشو میاره .یه هفته س و خیلی وزنو آب میکنه .مثلا روز چهارم فقط باید موز و شیر ...

https://drpasdar.com/general-motors-diet/ تو این سایته کامل توضیح داده

من کل تابستون میوه تابسونی میخوردم و وزنم کمتر میشد چون صبحانه نمیخوردم 

ربطی نداره گلم حتما به اندازه میخوردی، وگرنه هر چی شما بخوری یه کالری مشخصی داره، شما کلا قدتم بلند کالری مصرفیه روزانت ۱۴۰۰ کالریه، که حتما میوه ای که مصرف میکردی کمتر از این مقدار بوده، مثلا به هزارتا میرسیده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

والا من تحرکی ندارم، هر چی بخورم چاق میشم، من فقط صبحانه یک لیوان کافی میکس میخورم، اصلا بخدا موز بخ ...

شیر اول صبح آدمو چاق میکنه چون اشتها رو زیاد میکنه سعی کن عصر بخوری یا کلا مصرف نکن . واسه چربی سوزی دمنوش چای سبز و لیمو و نعنا خیلی خوبه . شبا یه لیوان چایی سبز دم کن وقتی سرد شد یه قاشق آبلیمو و عرق نعنا بریز قبل خواب بخور . این چربی های شکم و پهلو رو آب میکنه .اگه تحرک داشته باشی خیلی بهتره کمک میکنه به کاهش وزن

شیر اول صبح آدمو چاق میکنه چون اشتها رو زیاد میکنه سعی کن عصر بخوری یا کلا مصرف نکن . واسه چربی سوزی ...

مرسی گلم حتما امتحان میکنم  اتفاقا چای سبزم دارم، امیدوارم این دیگه جواب بده

مرسی گلم حتما امتحان میکنم  اتفاقا چای سبزم دارم، امیدوارم این دیگه جواب بده

خواهش میکنم. این خیلی چربی سوزیش بالاس من سر کنکور دوسه کیلو اضافه وزن پیدا کردم  چندشب مصرف کردم شکمم کامل آب شد .