2777
2789
عنوان

رژیم میوه

| مشاهده متن کامل بحث + 15102 بازدید | 52 پست
من غذام خیلی کمه ولی تحرکم به شدت کم شده باعث چاقی شده

خب غذای بیش از حد کم هم باعث میشه متابولیسم بیاد پایین. هرچند معمولا چاق ها ریزه خواری دارن و میگن کم غذام. تحرک هم ک داشته باشی برا سلامتیت عالیه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
حالا برعکس من با میوه خیلی چاق میشم بخصوص زردآلو و اینا نفخ ایجاد میکنه شکمم ورم میکنه، همین زردالو ...

میوه های گرم میخوردی . مثل موز و سیب و..

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت،، این را به کسی گو که تو را نشناسد...💙🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره نکته خوبی بود ولی مشکلی ایجاد نمیکرد برام یعنی بدنم عادت کرده بود البته میوه های شیرین دوست ندار ...

با ی پزشک مشورت کن. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
یعنی تاآخرعمرمیخوای میوه بخوری نمیشه که،همه چی بخورکم بخورـبایدبخوری وچاق نشی نه نخوری وچاق نشی دکتر ...

چه میدونم همه میگن چاق شدی اعصابم خورده غذام کمه نمیدونم کمترش بکنم یا نه

میوه های گرم میخوردی . مثل موز و سیب و..

موز کالریش خیلی زیاده، ولی سیب و پرتقال کالریشون کمه که من دوس ندارم، من عاشق میوه های تابستونم، مثل گیلاس، هلو انجیری، زردآلو، اینا خیلی کالریشون زیاده یعنی قشنگ ۵، ۶ تا بخوری اندازه یه وعده غذایی محسوب میشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

حالا برعکس من با میوه خیلی چاق میشم بخصوص زردآلو و اینا نفخ ایجاد میکنه شکمم ورم میکنه، همین زردالو ...

با شما موافقم تو برنامه طبیب ک شبکه ۳ میده یه روز مفصل دربارش حرف زد میگف ما میگیم رژیمم فقط میوه میخوریم در صورتی ک ممکنه کالری ک از چند تا میوه میگیرن بیشتر باشه از یه وعده غذا

خیلی خوبه عزیزم ولی میدونی بعدا اثراتش رو میبینی

بدن به همه ویتامینها نیاز داره برنامه غذاییت رو درست کن و همه چی توش داشته باش تا بدن سالم و عالی داشته باشی 

منم عاشق میوه هستم خیلی گرون شده روم نمیشه هی به شوهرم بگم بخر 😂بعد دوتامون بخوریم مثلا یه کیلو کیلاسو تو یه روز میخوریم 🤐

موز کالریش خیلی زیاده، ولی سیب و پرتقال کالریشون کمه که من دوس ندارم، من عاشق میوه های تابستونم، مثل ...

کالری موز اندازه سیبه جفتشون اگه سایز متوسط باشن ۱۰۰ کالری دارن .تازه خوردن موز اول صبح سوخت و ساز بدن رو میبره بالا و آدمو سیر نگه میداره .ولی میوه های تابستونی خیلی کالریشون بالاس یدونه زرآلو کوچیک برابر یه پرتغاله جفتشون ۴۰ ،۵۰ کالری دارن .

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت،، این را به کسی گو که تو را نشناسد...💙🌊
میه بیشتر از میزان روزانه قندشش به صورت چربی جذب کبد میشه و خوب نیست در ضمن میگن به خاطر سمومی که اس ...

اره سبزیجات خوبه 

تازه من نه صبحانه میخورم و شام به شدت کم غالبا نون نمیخورم فقط ناهار یه بشقاب سر خالی برنج میخورم

با شما موافقم تو برنامه طبیب ک شبکه ۳ میده یه روز مفصل دربارش حرف زد میگف ما میگیم رژیمم فقط میوه می ...

بخدا راسته، من چون عاشق میوه های تابستونم، یک ماه تقریبا فقط میوه خوردم، تازه به خیال خودم اصلا هم چاق نشدم، عاقا باورت بشه یروز رفتم رو ترازو دیدم از ۶۰ کیلو شدم ۶۵، اصلا بخدا باورم نمیشد، فقط بخدا میوه خورده بودم، بعد نگاه کردم تو اینترنت دیدم کالری زردالو ۵۰ هست، موز ۷۰، شلیل ۴۰، حالا فکر کن اینارو هر روز ده تا بخوری واقعا چاق میشه ادم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی