2777
2789
عنوان

تقصیرمنه؟

94 بازدید | 14 پست

شمام باشوهراتون دعواتون میشه همیشه فک میکنید مقصرخودتونید عذاب وجدان میگیرید برید معذرت خواهی؟

ما مرغمون تموم شده...فقط چندتا بال مرغ مونده بود تو یخچال تو تابه کبابشون کردم چون شوهرم دوس داره بال...ازدراومد گفت چی داریم گفتم غذای موردعلاقت سفره انداختم رفت تو قیافه گفت من فردا این استخونارونمیبرم سرکار گفتم فعلابخورتوتافردا خدابزرگه ی چیزی درست میکنم واست...ی دونه بال خورد گفت خودت همشو بخور من فردا این استخونارو نمیبرم گفتم چندبار میگی گفتم باشه ی چیزی درست میکنم واسه فردات انگار مقصرمنم ک مرغ نداریم مجبوریم استخون بخوریم اصلا حق نداری بخوری پاشو.اونم پاشد

خیلی اعصابم خورده من میگم گناه داره جیبش خالیه بش فشارنیارم بقول خودش استخون درست کنم شکممون سیرشه این اینجوری رفتارمیکنه...

عذاب وجدان گرفتم واسش پیتزادرست کردم وارچندبارازش معذرت خواستم گفتم غذاتوبخور نخورد قهرکرده

مقصرمن بودم؟اگ اره چیکار کنم اگ ن چیکارکنم؟عادت کرده همیشه من منت کشی میکنم

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

چندسالشه

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر من 99 درصد قهراش بخاطر غذاست، ازش بخواه که مواد غذایی بگیره دیگه عادت میکنه بعدانم که اوضاعتون بهتر شد به همین روند ادامه میده

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
نه تو که چیزی نگفتی،شوهرت احتمالا از اوضاع ناراحت بوده نه از دست تو، منتها زیادی کشش داده 

خب میگی تقصیرمن نبود من ازش معذرت خواهی هم کردم حالا قهرکرده من چطوررفتارکنم باهاش؟

۲۶

خیلی نازدار بارش اوردی ها!

سعی کن همسرش باشی نه مادرش🙏🏻

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
شوهر من 99 درصد قهراش بخاطر غذاست، ازش بخواه که مواد غذایی بگیره دیگه عادت میکنه بعدانم که اوضاعتون ...

ن بحث غذانیس...من فک کردم دوس داره درست کردم انقدباذوق بعد ک اینجوری رفتارکرد خیلی ناراحتم...اصلاچراهمش من باید منت کشی کنم خسته شدم مث احمقا نمیتونم باهاش قهرباشم اونم هیچووووقت نمیادمنت کشی...فقط ی مدت ک قهرکردم برگشتم میومد منت کشی...میگم چندروز ولش کنم برم به خودش بیاد

خیلی نازدار بارش اوردی ها! سعی کن همسرش باشی نه مادرش🙏🏻

چطوری رفتارکنم....من اصلا نمیتونم تحمل کنم باهام قهرباشه همش فکر میکنم مقصرمنم تودعواهامون

۲۶

چ لووووووس 😒😒😒😒😒😒😒 اشتباه کردی پیتزا درست کردی

من ب شوهرم میگم تا غذای مونده تو خونه هست غذای جدید نه و ی بارم بال بخور مگه انیشتینی نیاز ب خاویار ومیگو داری؟

زگو ماهم بدمون نمیاد ماهی و گوشت و سردست و ماهیچه و...بخوریم بخر تا درست کنیم ک روتم بشه سرکار ببری😒😒😒😒😒

خب میگی تقصیرمن نبود من ازش معذرت خواهی هم کردم حالا قهرکرده من چطوررفتارکنم باهاش؟

ببین مردا غرورشون تو اینجور مواقع میشکنه، فکرمیکنن جیبشون خالیه گناه بزرگی مرتکب شدن، زندگی پستی بلندی داره، یه روز هست یه روز نیست ،نه اون باید اینقد سخت بگیره نه تو رهاش کنی، اگر میبینی بخاطر این مشکلات ناراحت شده هرطورشده از دلش دربیار ،همین الان برو پیشش و بخندونش تا یادش بره ، بعضی جاها زنا بیشتر باید کوتاه بیان 

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍

من چندروز پیش اشتباهی یه بسته بال و گردن و کتف اصلا هم نمیدونم مال کی بود تو فریزر چون نگه نمیدارم بال و کتف رو دراوردم وقتی پخت تازه فهمیدم چیه کاریش نمیتونستم بکنم با نمک و آبلیموی زیاد گذاشتم سرخ شد شب که آوردم خورد انقدر خوشش اومده بود میگفت این غذا رو تازه یاد گرفتی چقدر خوشمزس 

قیافه من  

تازه گیر داده بازم درست کن خیلی خوب بود 

من همیشه بال رو میریزم دور ولی فکرکنم به برنامه غذاییمون اضافه شد 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
چطوری رفتارکنم....من اصلا نمیتونم تحمل کنم باهام قهرباشه همش فکر میکنم مقصرمنم تودعواهامون

هرچیزی به حدش قشنگه

اینکه در برابرش غروربیجا نداری خوبه اما به حدش

شما عذرخواهی کردی تازه پیتزا هم درست کردی دِین خودتو ادا کردی .بیشتر ازاین بخای ناز بکشی بعدها به مشکل میخورید

باید بدونه که سنش مال قهر سر غذا نیست

هرچیزی به حدش قشنگه اینکه در برابرش غروربیجا نداری خوبه اما به حدش شما عذرخواهی کردی تازه پیتزا هم ...

آره واقعا...من خدای غرور بودم.بخاطر این انقد زلیل شدم

باید زیادمحلش ندم

ببین مردا غرورشون تو اینجور مواقع میشکنه، فکرمیکنن جیبشون خالیه گناه بزرگی مرتکب شدن، زندگی پستی بلن ...

این کارو کردم محلم نداد.منم تصمیم گرفتم انقد کشش بدم تامتوجه اشتباه خودش بشه منم زنم غروردارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز