2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 64 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اشتهات توی خوردن غذا چجوریه ؟ یا تعداد وعده هات یا میل به غذا و فاصله های گرسنگی؟

اشتهام خوبه ولی روزی یه وعده ناهار اونم نه بگی خیلی زیاد 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نه عزیز

فدات 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فدات شم جوانه گندم با ماست چی ؟

نشی گلم اونم خوبه سعی کن وعده های غذایی بدون چربی باشن

اگه خواستی تکیه بدی نه به چهره ها اعتماد کن نه به زبون ها به دو تا چیز اما میشه تکیه کرد؛ یکی مرام و مردونگی، دومی انسانیت  ، اولی نمک میشناسه، دومی هیچ وقت ظلم نمیکنه
ن کاری به قرصش نداره ادم چاق بشه چربیش زیاد میشه جوش میزنه ولی در کل من درنیاوردم نمیدونم فدات❤💋

قربونت 

نشی گلم اونم خوبه سعی کن وعده های غذایی بدون چربی باشن

فدات شم 

فدات شم جوانه گندم با ماست چی؟

جوانه گندم با لبنیات با آبمیوه بعد از غذا خوبه 

منم لاغرم و دکتر رفتم مشکلی نداشت آزمایشام ولی گفتن سوخت و ساز بدنم بالا هست و باید کالری مازاد بخورم 

برام قرص ویتامین نوشت به همراه این غذاها ک پرکالری ان 

سیب زمینی با کره - خرما -ذرت -ماکارونی -کره بادام زمینی -حبوبات مثل لوبیا قرمز و چیتی عدس-کشمش - شیرموز و شیرخرما -ماهی سالمون-سینه مرغ -تخم مرغ و تن ماهی بدون روغن 

جوانه گندم با لبنیات با آبمیوه بعد از غذا خوبه  منم لاغرم و دکتر رفتم مشکلی نداشت آزمایشام ولی ...

فدات شم😍🤭آخه من مثلا با خرما جوش میزنم

از همین نی نی سایت هم خوندم قرص مخمرآبجو چاق کننده هست ولی استفاده نکردم

فدات شم میترسم جوش بزنم