2821
2789

سلام عزیزم راستش من تصمیم گرفتم ۳۰ تا دختر مجرد بالای سی سالو دور هم جمع کنم و نذر کنیم تو ماه رمضان هر کدوممون روزی یه جز قرآن بخونیم به نیت ازدواج خوب

اگه دوست داری با ما باشی زودتر بهم خبر بده🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکتر نیلفروش زاده کارشون حرف نداره ولی چون کلینیکشون خیلی شلوغه دیر وقت دادن بهم.

اتفاقا منم یکی دو ماه پیش رفتم کلینیک نیلفروش زاده اندولیفت کردم از حق نگذریم کارشون خیلی خوبه خیلی راضی بودم
ولی خب اره ممکنه یکم پروسه وقت دهی ایناش طول بکشه که خب به نظر من نسبت به کاری که انجام میدن ارزش داره 

دکتر نیلفروش زاده کارشون حرف نداره ولی چون کلینیکشون خیلی شلوغه دیر وقت دادن بهم.

اره چون معروفن از همه جا میان پیششون... منم خودم با این که راهم دوره ولی به خاطر این که میدونم کار دکتر نیلفروش زاده عالیه میرم پیششون... واقعا تا الان  نتیجه گرفتم.

من پیش دکتر الهه لطفی اندولیفت پلک انجام دادم. واقعاااا عالی بود کارشون. اصن خانم دکتر نیازی به تعریف ندارن، همه میشناسن ایشونو و کاراشونم که همه عالی. ایشون اولین پزشکی هستن که اندولیفت رو در ایران انجام دادن

ببشید مشکل پوستتون چی بود که راضی هستین الان

عزیزم من یهو خیلی لاغر شدم پوست صورت گردنم خیلی شل شده بود ، چروک شده بود انگار پوستم اصن، اندولیفت کردم خیلی خوب شد 

اره واقعا تو 2 جلسه تاثیر خیلی خوبی گرفتم 

2824
2823
2791
2779
2792