2821
2789
من بعد از مدت‌ها تحقیق، اندولیفت رو تو کلینیک دوما انجام دادم. واقعاً از نتیجه‌اش راضی‌ام. بدون جراح ...

خفه شو سگ کلینیک 

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

چیزی که واس اندولیفت صورت خیلی خوب بود این بود که نتایج به تدریج ظاهر شد و اصلا محسوس نبود که از یه ...

خفه شو سگ  تبلیغاتی  حرام خور

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من اندولیفت تو کلینیک دوما تو شمال تهران بود انجام دادم واقعا تو جوانسازی پوستم تاثیر داشته

خفه شو سگ تبلیغاتی 

من دیروز انجام دادم خیلی درد داره و عذاب آوره برخلاف تبلیغاتش که طرف شیک میره میخوابه روی یونیت و لب ...

سلام ببخشید ریپلای کردم من ۴۴ سالمه میخوام اندولیفت انجام بدم ،خواستم ببینم راضی هستید یانه، صورتم افتاده شده کم کم پس انداز کردم براش، حالا نمیدونم خوبه یانه اندو

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792