2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر من توی کلینیک دکتر نیلفروش زاده اندولیفت انجام داد و واقعا خوب شده. من فعلا صورتم چین و چروک ...

آره خواهر شوهر منم پیش همین دکتر اندولیفت انجام داد چون خیلی از جراحی لیفت صورت می ترسید و ترجیحش این بود که بدون درد و خونریزی جوانسازی صورت رو انجام بده.

دکتر نیلفروش زاده کارشون حرف نداره ولی چون کلینیکشون خیلی شلوغه دیر وقت دادن بهم.

سلام عزیزم.دور چشم من خطوط پنجه کلاغی داره البته وقتی میخندم خودشونو نشون میدن،روی پیشونی هم یکم چروک سطحی دارم.به نظرتون با اندولیفت خوب میشه؟ شما انجام دادین،راضی هستین؟ میشه بگید چقدر هزینه کردید؟

سلام عزیزم.دور چشم من خطوط پنجه کلاغی داره البته وقتی میخندم خودشونو نشون میدن،روی پیشونی هم یکم چرو ...

اندولیفت برای دور چشم انجام نمی دن،من رفتم برای گردن و صورت غیر از پیشانی و دور چشم انجام داد

لااقل اينقدر ضايع تبليغ نيلفروش و لطفيو نكنيد

چند ماه بعد از ايجاد تاپيكها راه ميفتيد تو همه تاپيكاي اندوليفت تبليغ اينارو ميكنيد

تو تمام تاپيكهاي اندوليفت هم هستيد

بنظر من پيش اين دو دكتر اصصصصصلا نريد اگر كارشون خوب بود اينهمه خودكشي نميكردن

لااقل اينقدر ضايع تبليغ نيلفروش و لطفيو نكنيد چند ماه بعد از ايجاد تاپيكها راه ميفتيد تو همه تاپيكا ...

عزیزم من دکتر نیلفروش زاده رو نمیدونم ولی الهه لطفی واقعا خیلی دکتر خوبیه یکی از  دوستام صورتش جای چال داشت رفت پیش لطفی صورتش صافه صاف شد ولی هزینه هاش خیلی بالاس 13 میلیون خرج کرد منم دوست دارم برم اما هزینه اشو ندارم . پیجشو تو اینستا سرچ کن میفهمی