مادر من توی کلینیک دکتر نیلفروش زاده اندولیفت انجام داد و واقعا خوب شده. من فعلا صورتم چین و چروک نداره ولی به محض این که سنم بالاتر بره میرم انجام میدم.
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مادر من توی کلینیک دکتر نیلفروش زاده اندولیفت انجام داد و واقعا خوب شده. من فعلا صورتم چین و چروک ...
آره خواهر شوهر منم پیش همین دکتر اندولیفت انجام داد چون خیلی از جراحی لیفت صورت می ترسید و ترجیحش این بود که بدون درد و خونریزی جوانسازی صورت رو انجام بده.
من برای بینیم اندولیفت انجام دادم که فقط یا دکتر لطفی انجام میدادن یا دکتر نیلفروش زاده. من چون به شخصه با خانما راحت ترم به ایشون مراجعه کردم و نتیجه خیلی مثبتی گرفتم
لااقل اينقدر ضايع تبليغ نيلفروش و لطفيو نكنيد چند ماه بعد از ايجاد تاپيكها راه ميفتيد تو همه تاپيكا ...
عزیزم من دکتر نیلفروش زاده رو نمیدونم ولی الهه لطفی واقعا خیلی دکتر خوبیه یکی از دوستام صورتش جای چال داشت رفت پیش لطفی صورتش صافه صاف شد ولی هزینه هاش خیلی بالاس 13 میلیون خرج کرد منم دوست دارم برم اما هزینه اشو ندارم . پیجشو تو اینستا سرچ کن میفهمی