2777
2789
من چند نفر تو پیجش پرسیدم یه تعداد راضی بودن یه تعداد ناراضی 

باید وقتی میری بهش بگی میخوام پوستم صاف بشه بهم تضمین بده اونم بهترین و گرونترین روش رو بکار میبره و تضمین میده که هر دکتری نمیده من ک خیلی دوست دارم برم پیشش ولی اصلا هزینشو ندارم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام. دکتر خوب پیدا کردید؟ من برای چروک صورت و روشن شدن پوست دنبال دکتر میگردم.  

نه ولی دکتر الهه لطفی خیلی دکتر خوبیه ولی هزینه هاش بالاس من هم شهرستانم هم اینکه هزینه اشو ندارم خسته شدم بخدا

اتفاقا منم یکی دو ماه پیش رفتم کلینیک نیلفروش زاده اندولیفت کردم از حق نگذریم کارشون خیلی خوبه ...

سلام عزیزم

میشه بپرسم لیفتو پیش خوددکترنیلفروش انجام دادید یا دکترای دیگه‌ی کلینیک؟!

چون من رفتم همین چندروزه؛ مبلغای خوددکتر دوبرابر بقیه پزشکای کلینیکشون بود🤕

اگه پیش کس دیگه‌شون رفتید مچکر میشم بگید کدوم بهترن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام محصولات مراقبتی، درمانی فوراور امریکا ها عالیه در کنار این کارها تهاجمی باید فکر سلامت پوست هم باشید و از محصولات بدون عوارض استفاده کنید 

foreverlivingesfahan7i رضایت های پیج و واریزی ها مشخصه ک محصولات چه کیفیتی داره  و نسبت به حجم و تاثیر عالی ارزش هزینه داره 

اینم شماره مشاوره شون 

09010183025

سلام محصولات مراقبتی، درمانی فوراور امریکا ها عالیه در کنار این کارها تهاجمی باید فکر سلامت پوست هم باشید و از محصولات بدون عوارض استفاده کنید 

foreverlivingesfahan7i رضایت های پیج و واریزی ها مشخصه ک محصولات چه کیفیتی داره  و نسبت به حجم و تاثیر عالی ارزش هزینه داره 

اینم شماره مشاوره شون 

09010183025

واقعا دارن تبلیغ میکنن؟ چرا؟ مگه سرشون شلوغ نیست؟

من رفتم پیش نیلفروش زاده اصلااااا خودش بالاسر مریض نمیاد 

چرت و پرت میگن کارش عالیه  یه مشت دکتر زیر دستشه اونا کارارو انجام میدن

قبلا میومدی مشورت میخوندی تصمیم میگرفتی جدیدا همش تبلیغای تابلوعه

دکتری که خوب و منصف باشه نیاز به تبلیغ الکی نداره خواهشا فقط اگه تجربه ای دارید بگید راضی بودید یا نه 

اینهمه کامنت خوندم آخر نفهمیدم اندولیفت تاثیر داره یا نه 

سلام دوستان عزیزم اوقاتتون بخیر کلینیک زیبایی درسا را اگر در گوگل سرچ کنید و حتی با شماره تلفنی که درج میکنم تماس بگیرید همه اطلاعات لازم مثل آدرس و لوکیشن و صفحه اینستاگرام و وب سایتشون در اختیارتون قرار میگیره که میتونید توی ورکشاپ ها و کلاسهای آموزشی ثبت نام کنید و مدرک فنی و حرفه ای و بین المللی دریافت کنید و در مطب های زیبایی شروع به کار کنید هم به شکل عملی و هم تئوری باهاتون کار میکنن و برای لیزر موهای زائد، بوتاکس و فیلر و ژل لب و واحد های زیبایی بهترین مربی و تجهیزات رو دارن و همه سر فصل ها باهاتون کار میشه برای اطلاعات بیشتر میتونید با مدیر داخلی درسا صحبت کنید.

09128131759

واقعا دارن تبلیغ میکنن؟ چرا؟ مگه سرشون شلوغ نیست؟

يعني واااقعا متوجه نشديد

تبليغ از لين تابلوتر؟چند ماه از ايجاد تاپيك ميگذره بعد اينا چطور بعد از چند ماه سر و كلشون پيدا شد؟همه هم پيش اين دوتا دكتر رفته بودن؟!!!توي هممممه تاپيكاي اندوليفت هم دور ميخورن.خب اينهممممممه تبليغ دارن ميكنن بايد هم شلوغ بشن