2777
2789

اول کاری بگم من اصلا عاشق این اقا نیستم اما ازش بدم هم نمیاد ولی به عنوان رفیق نه یه دوست احساسی اما گاهی وقتا چون تنهام این احساسی بودن هم میکس میشه

چون خیلی با معیارام تفاوت داره

اما برام سوال شده چرا مردا وقتی که مثلا همه ی جونشونو برای یه خانم میزارن همزمان میتونن همون محبتو خرج یه زن دیگه هم بکنن اما زنا نمی تونن.

مثلا من با این اقا حتی دوست هم نیستم، خواستم امتحانی همزمان با یه پسر دیگه هم همین احساساتو داشته باشم اما نشد،، یعنی اصلا انرژی و حوصلشو نداشتم اما این اقا با قیافه ی شلغمش که هیچکی مطمئنم بهش پا نمیده امروز حین خرید کفش به صدتا دخترا شدیدا خوشگل کمک کرد، همون احساساتی که خرج من میکرد و خرج اونا کرد، اخه چرا؟؟من حتی حوصلم نمیکشه با یه پسر دیگه از اول یه رابطه ای رو شروع کنم اما اینا انقدر انرژی دارن. حالا خوبه عاشقش نیستم وگرنه بدبخت میشدم😒

انقد بدم میاد ازین آدمای هول😷

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما ک میگی احساسی بهش نداری پس اون بیچاره حق داره احساسشو خرج کسی دیگه کنه بهش حق بده

عطر خوب بزن، کفشاتو واکس بزن، صورتتو آب بزن، خودتو دوس داشته باش،از تو فقط یه دونه تو دنیا هس مراقب خودت باش 👑
من؟😕من که گفتم عاشقش نیستم فقط گاهی وقتا یه نمه ازش خوشم میاد که بعد روز بعدش کاملا از بین میره

نههههه.منظورم haval بود.اون آقا هوله ک ب همه چش داره

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
خب شما ک میگی احساسی بهش نداری پس اون بیچاره حق داره احساسشو خرج کسی دیگه کنه بهش حق بده

نه آقا اخه طرف بهم میگه دوسم داره و اینا خب منم مثل بز ننشتم نگاهش کنم چون خیلییی مهربونم منم بهش گفتم اره منم ازت خوشم میاد اما امروز اینکاراشو دیدم تعجب کردم خب لامصب تکلیفتو با خودت روشن کن☹️☹️😟

به نظرم عاشقشی داری خودتو گول میزنی ناراحت نشی این فقط نظر منه

نه بابا عاشقش بودم که میگفتم 

فقط در حد یه دوست

اما برام این رفتارش تعجب اور بود چون شدیدا بهم ابراز علاقه میکنه