2777
2789

@ بعد niniyar

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar

کاربر جدید نیستم از سال 1400اینجام💁🏻♀️ اگه خدا بخوادقراره درآینده خانم معلم بشم✨🤍 سلام🙋♀️فاطمم 15سالمه 31تیر میشه 16سالم🎀. عاشق کتاب خوندن، رمان، داستان و شعرم🥰. شاعرای مورد علاقم مولانا و فروغ فرخزاد 🥹 همه ی رنگا قشنگن ولی مشکی یه جور دیگه قشنگه🖤✨قبول که دارید؟ عاشق گل بابونه و نرگسم وهمچنین نودل و کیدراما، سیدراما، جیدراما و سریال تایلندیم اگه توهم اینارو دوست داری دوست خوب منی ماچ به کلت😘 با افتخار لکم😍🎀.

سلام

مثال:

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ مونا_تهرانی

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

برای تگ کردن

🌈اول @ بنویسید.

🌈بعد نامکاربری رو بدون فاصله از @ بنویسید.

🌈وقتی دو سه حرف را می نویسید لیستی براتون باز میشه روی اون اسم مد نظر بزنید ⬅️ اگر اسم را پیدا نکردید چند حرف دیگر از اسم کاربریش رو بزنید بعد که اسمش را دیدید بزنید روی اسمش تا آبی بشه.

🌈بین هیچکدوم از حروف نام کاربری نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و _ نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و اعداد نباید فاصله باشه.

🌈اگر نام کاربری فارسی بود و خواستین عدد بنویسین اول کیبوردتون رو به انگلیسی دربیاورید و بعد اعداد رو بنویسید.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.

🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید جدید (کیبورد) نصب کنید.❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید را به تنظیمات اولیه برگردانید.❌️

⬇️⬇️⬇️

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ niniyar

🕊🕊🕊

هر وقت دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792