2777
2789

یک سال و نیمه درسم تموم شده

واقعا خسته شدم مثل زندانیا همش تو خونم دوس پسرمم مامانم فهمید بدتر دیگه نمیزاره بیرون برم میگه باید بیاد بگیرتت 😐🤣

میخوام دوباره کارشناسی بخونم 😐خیلی شبیه رشته قبلیمه یعنی درسا تکراری ولی چیکار کنم خسته شدم افسرده شدم

به نظرتون اشتباه نمیکنم ؟! تلف کردن وقت و هزینه نیست ؟ آخه راه دیگه ای به ذهنم نمیاد

من دارم به زور میرم دانشگاه لیسانس بگیرم بعد شما میخوای لیسانس دوم بگیری

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
من دارم به زور میرم دانشگاه لیسانس بگیرم بعد شما میخوای لیسانس دوم بگیری

جای من باشی صبح تا شبت تو خونه بگذره روزا بی هدف و تکراری درک میکنی چقدر حس بدی دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای من باشی صبح تا شبت تو خونه بگذره روزا بی هدف و تکراری درک میکنی چقدر حس بدی دارم

من این دوران رو گذروندم پنج سال به اصطلاح پشت کنکور بودم ولی درس نمیخوندم خیلی خوب بود آرامش بدون استرس

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
چرا ارشد نمیگیری؟سعی کن خانوادتو راضی کنی برای کار اگر یک درصد نشد ارشد بگیر

آخه هزینه ارشد خیلی زیادتره مخصوصا دانشگاه آزاد تازشم مهر ماه ورودی جدیده من انقد حالم بده دلم میخواد سریعتر فقط فرار کنم یک روز برا خودم باشم

چند سالته ؟برای فرهنگیان کنکور بده

وای واقعا توانایی کنکور ندارم اینم میخواستم دانشگاه آزاد ثبت نام کنم ...

تربیت معلم دانشگاه آزاد چطوره ؟ ارزش داره بعدا مشغول بشم ؟؟؟؟

آخه هزینه ارشد خیلی زیادتره مخصوصا دانشگاه آزاد تازشم مهر ماه ورودی جدیده من انقد حالم بده دلم میخوا ...

بخونی میتونی دولتی قبول شی

اینکه هی بری رشته های مختلف بخونی وقتی میگن کار نکن واقعا فایده نداره فقط وقت تلف کنیه.

دقیقا سر چه شغلی میزارن بری؟اگه با حضور اقایون تو محل کار مشکل دارن برو فرهنگیان مامان باباها این شغلو برای دخترشون میپرستن

بخونی میتونی دولتی قبول شیاینکه هی بری رشته های مختلف بخونی وقتی میگن کار نکن واقعا فایده نداره فقط ...

نه توانایی کنکور ندارم پارسال کنکور دادم قبول نشدم دیگه حوصله م نمیشه

نه جدی کار کنسله کلی من دنبال راه فرارم فقط

وای واقعا توانایی کنکور ندارم اینم میخواستم دانشگاه آزاد ثبت نام کنم ... تربیت معلم دانشگاه آزاد چطو ...

والا موقعیتی هستش که غالب خونواده ها حتی اونایی که سختگیر هم هستن باهاش مشکل ندارن

چون محیط کاملا زنانه ، دانشگاه تک جنسیتی ، نیاز نداره مثل کارمند های دیگه تا ۲-۳ظهر سرکار باشی ، تعطیلات و برف و باران ، کمبود انرژی و جنگ ، سیل ، زلزله و... نمیری سرکار

مرخصی زایمان تا دوسال داری بعدش مرخصی برای حق شیر میدن ، مرخصی بدون حقوق ، ادامه تحصیل تا دکتری و...😂

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792