2777
2789
عنوان

چرا مردها اینطورین؟میخوام درد دل کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 54 پست
من؟😕من که گفتم عاشقش نیستم فقط گاهی وقتا یه نمه ازش خوشم میاد که بعد روز بعدش کاملا از بین میره

عین خودمی. حالا بهت خیانت نکرده 

من بهم خیانتم کرده و همون علاقه ها و حرفها رو به یکی دیگه هم زده 

یعنی همیشه تو این فازا بود

والله منم نتونستم عین خودت حوصلم نمیگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون زنا حتما بهشون توجه کافی نمیشه

اره عزیزم چون زنی که کمبودنداشنه باشه محاله خطاکنه چون زناذاتن فرشته ان 🙇🙇

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
عین خودمی. حالا بهت خیانت نکرده  من بهم خیانتم کرده و همون علاقه ها و حرفها رو به یکی دیگه هم ...

اصلا من عاشقش نیستم که بخواد خیانت کنه😆🤣من فقط اعتماد به سقفشو دوست داشتم

هر روز بیشتر ازش دور میشم. تازه چشام باز شده

گاهی به خودش میگم اگه میرفتی با اون خب من یه سال افسرده میشدم اما بعدش سرپا میشدم و یه زندگی توپ میساختم کمش این بود با این چشم تو چشم نبودم

چی بگم والا خودت نظرت چیه؟

به نظرم مردا اعتماد به نفسشون زیادی بالاست از هیچی دریغ نمیکنن خدایی نکرده شانسیو از دست ندن🤣🤣من نگران خانومای متاهلم اخه همیشه که یه ژن زیبا نمیمونه و همیشه هم زنا خوشگلتر و بهتر هستند. اخه بابای منم به مامانم خیانت کرد این روابط عاشقانه زوج ها برام عجیب و غریبه که چطور این همه سال بدون خیانت میمونن