2777
2789
عنوان

چرا مردها اینطورین؟میخوام درد دل کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 54 پست
وقتی به اون دخترا توجه میکرد چه احساسی داشتی ناراحت میشدی حسودی میکردی یا کلا بیخیال بودی 

احساس تعجب اخه اکثر مردایی همینطوری باهاشون رفیق بودم این شکلی بودن برام تعجب اوره چقدر میتونن شروع کننده یه رابطه با هزارتا دختر باشن اخه ادم یه جایی خسته میشه. نمیشه؟

اخه همشون همینطورین لامصب پس اخه زنا چطوری ازدواج میکنن؟همیشه یه زن خوشگل تر و بهتر پیدا میشه 

خوب بایدباآدمی ازدواج کردکه خانواده محترمی داشته باشه وزنهاهم اینقدبه طرف میرسن که طرف سیرشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس تعجب اخه اکثر مردایی همینطوری باهاشون رفیق بودم این شکلی بودن برام تعجب اوره چقدر میتونن شروع ...

بریدتوی قشرتحصیل کرده مردهای سنگین تری پیدامیشه همچنین پوشش خانمهاهم خیلی مهمه وشغلشون که مردهای جاافتاده تری بیادسراغشون

بریدتوی قشرتحصیل کرده مردهای سنگین تری پیدامیشه همچنین پوشش خانمهاهم خیلی مهمه وشغلشون که مردهای جاا ...

نه من که هنوز قصد دوستی یا چیزی ندارم

اما اخه همیشه یه خانم بهتر پیدا میشه پس چطوریه که اینهمه زوج وجود داره؟

تحصیل کرده هم هست شدیدا 

خوب میگن حجب وحیای خانواده خیلی مهمه بایداول به خانواده طرف توجه داشت بعدخوده اون فرد

من اصلا خانوادشو نمیشناسم و برام مهمم نیست بعد طرف گیریم که ایرانی نباشه که مثلا حجب و حیا داشته باشه پی چطوریه خارجیا هم خیلیاشون زوج های خوشبختین یا اینکه همیشه یه فرد بهتر وجود داره

نه من که هنوز قصد دوستی یا چیزی ندارم اما اخه همیشه یه خانم بهتر پیدا میشه پس چطوریه که اینهمه زوج ...

این روزمان بهت یادمیده که بایدچطوربود وچکارکرد

اون آقا جز قشریه که خیلی راحته ...مطمان باش افرادی هستن ازین آقاباحیاتروسنگینتر

عزیزم تو بش حس داری ولی خودتت نمیخای قبول کنی یا نمیدونم خجالت بکشی بگی من اب شخص خوشم نمیاد

نه بابا حس ندارم من میگم با این که اکثر مردا اینطورین پس چطوری اینهمه زوج وجود داره؟اخه همیشه یه پارتنر بهتر ممکنه پیدا بشه