2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328743 بازدید | 2250 پست
باشه شما درست میگی بچه موش آزمایشگاهی نیس که صرفا به دنیا بیاریمش برا امتحان کردن اینکه پولدار میشی ...

من گفتم اول روش های دیگه رو امتحان کنید و ببینید برای شما جواب میده یا نه!

ظاهرا درست نخوندید.

دوست ندارید امتحان کنید؟ میخواید تو همین وضع اقتصادی بمونید؟ میل خودتونه.

امشب هم یه حدیث خوندم که وضوی زیاد وضع مالی رو بهتر میکنه رزق رو بیشتر میکنه.

سخته؟ خب امتحانش نکنیم. 

🤷🏼‍♀️ انتخاب با ماست!

نتیجه رو ما تعیین میکنیم.

اصلا این ‌سنت ها برای اینه که اداره امور دنیامون رو خودمون به دست بگیریم.

سنتی مثل شکر و انفاق و ... 

هر‌کس دوست داشت میتونه تست کنه! نه که بر اساسش تصمیم مهمی‌مثل بچه آوردن بگیره.

امتحانش کنه. اگر واقعا دید جواب داد

میتونه بر اساسش تصمیم های مهم هم بگیره.

ما چنین کردیم و دیگرانی رو هم تشویق کردیم...

خدا میدونه که دوستم

یه دختر ۲۰ ساله اس و کاهل نماز

چند وقت پیش میگفت ما یک‌ریال نداریم برای آی وی اف

یاسین رو شروع کرد.

و به هفته نکشیده براش معجزه کرد.

باورش نمیشد.

دوست دارید اینها رو نگیم؟

خب هر کس مایل بود امتحان میکنه. هر کس هم نخواست ... راه بازه. انتخاب با ماست. این‌انتخاب های ماست که نتیجه رو تعیین میکنه.

تو پست های ابتدایی همین تاپیک راجع به بازی استراتژی زندگی صحبت کردم‌ 

تکرار مکررات میشه.

دوستانی که مایلند مطالعه کنند.

اینجا کسی هفت تیر پشت سر کسی نگرفته که یالا این‌کار رو انجام بده. کسی مجبور نیست! همه مختاریم و قشنگیش به همینه...

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
ینی شما سیب زمینی سرخ میکنی روغنشو می ریزی دور؟ این جوری که همش باید به راه روغن خریدن باشی که!  ...

سرطانزا میشه واقعا!!! آدم یه ترکیب با انواع مواد سرطانزا بخوره خوبه یعنی؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سلام امیدوارم سال خوبی داشته باشی و عیدت هم خیلی مبارک باشه خاموش داشتم میخوندم.‌ پیامت به د ...

سلام. نمیدونم این ایده ی افزایش کودکان کار کی و کجا وارد ذهن مردم سرزمینمون شده.... ما هم در این کشور گل و بلبل که شما فرمودید زندگی میکنیم. با همین شرایط قسط و بدهی که میفرمایید آشنا هستیم، اما چرا بین خودم و اطرافیانم، حتی اقوام فقیر و روستا نشین، حتی عزیزان مناطق محروم که البته با آنها زندگی کردم... چرا اینقدر کودکان کار در بین اونا نمود نداره؟! میفرمایید با فرزند آوری تعدادشون زیاد میشه؟ اما به نظرم سبک زندگی غلط این واهمه رو بوجود آورده. سبک زندگی که کودکان رو به تن پروری و بی مسئولیتی سوق میده. اینکه فقط واهمه داشته باشن کودک کار تولید نکنن، اما از کودکان کار حمایت فرهنگی و اقتصادی نشه.

فقط یه سوال کوچولو بپرسم؟ چون قبلا توی تاپیکم جوابمو نگرفتم. یعنی طبق عادت بددهنی کردن...

این چه سبک زندگیه که یک خانم ترجیح میده بره میلیونی خرج آرایشگاه کنه، چندصد هزار تومان خرج کاشت و داشت و برداشت ناخن کنه و ... بعد تا صحبت از بچه میشه : کودکان# کار!!!!

اصلا این فرد حامی کودک کار، بچه دار نشه، اوکی! به خودش مربوطه! چطور دلش میاد پولشو خرج رالی زیباییش بکنه ولی کودک کار توی جامعه هنوز وجود داشته باشه.... این خساست فرهنگی نیست؟!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
باشه شما درست میگی بچه موش آزمایشگاهی نیس که صرفا به دنیا بیاریمش برا امتحان کردن اینکه پولدار میشی ...

مسلما انسان عاقل بدون برنامه ریزی نباید زندگی کنه. اینکه بدیهیه.

موضوع اینجاست که برای همه چیز برنامه ریزی میشه الا مسائل طبیعی و واجب زندگی!! بعد هم میای بپرسی خب عزیزم الان بینی ات رو عمل کردی و زیبا شدی و بوتاکس و میکرو و... میخوای نظریه های تکاملی داروین رو روی نسلت پیاده کنی؟!!! 

چیزی که برای من عجیبه اینه که این خانمها و آقایون صبور عهد ما که برای رسیدن به شرایط مطلوب فرزنددار شدن صبر میکنند،

آیا فکر کردن در دوران سالمندی چه کسانی قراره بهشون خدمات بدن؟!!! خدمات مستقیم و غیر مستقیم.

در بهترین شرایط تمام پولهاشون رو میدن به کارگر و راننده و تولید کننده و فروشنده های افغانستانی و احتمالا چینی!

چون جمعیتی نخواهیم داشت برای این کارها. مجبوریم فروشنده ی افق کوروش رو هم از کشورهای دیگه وارد کنیم. و ایکاش عزیزان افغانستانی راضی بشن اون موقع. چون لااقل زبان همدیگه رو میفهمیم.

ما تو مجتمع ایم و پول گاز مشترکه بعد فندک گازمون خراب شده بابای من همیشه یکی از شعله های گازو روشن میذاره ک مجبور نباشیم کبریت و فندک هدر بدیم....یا مثلاً چوب کبریت استفاده شده رو نگه می‌دارع ک با شعله ی اون گاز روشن کبریت سوخته رو روشن کنه برای شعله های دیگه.....یا مثلاً هیچوقت کارت ب کارت نمیکنه میگه پول از حساب کم می‌کنن.. هیچوقت موجودی از کارتش نمی‌گیره....و اس ام اس بانکم فعال نمیکنع چون میگه پول کم می‌کنن...یا تو خونه ی ما همیشه برق آشپزخونه روشنع مگر اینکه مهمون بیاد....ظرفارو بابام دوس داره خودش بشورع و ریکا استفاده نمیکنه بعد ما می‌بینیم ظرفا همش چربه....کولر ماشینو تو گرم ترین حالت ممکن بمیری ام روشن نمیکنه میگه استهلاک ماشین میرع بالا....قبض تلفن از ده هزار تومن بیشتر بشه نمیدع....گوجه گندیده های توی یخچال و میپزه رب می‌کنه ک نریزیم بره.. خودش با هزار تا مصیبت با شیر پاکتی ماست درست می‌کنع ک به صرفه تر باشه.....اوووو بخوام بنویسم تا صبح طول میکشع...البته سنش بالاس حدود ۷۳ سال و من دیگه عادت کردم به این کاراش خندمم میگیره😂😅خودم عقدم نهایت سال دیگع میرم فقط نگران مامانم ام

ینی شما سیب زمینی سرخ میکنی روغنشو می ریزی دور؟ این جوری که همش باید به راه روغن خریدن باشی که!  ...

عزیزم اگه سیب زمینی رو قبل از اینکه سرخ کنی، یه دور بجوشونی(درحد ۵- ۱۰دقیقه)، بعد سرخشون کنی؛ به شددددت روغن کمتری مصرف میکنه; و خلاصه خیلی سالم تره، درضمن طعمش هم خوبه🙌

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!