2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست
بنظر شما کسی مثلا باقیمونده غذاشو از رستوران تو یکبار مصرف میاره خسیسه😶🤐 منو شوهرم سر این همیشه ا ...

از نظر من نه چون اگه غذا بمونه اسرافه گناه داره برادرشوهرم دوره خلبانی آموزش میبینه میگه غذا رو زیاد میپزن بعدش دانشجوها تاحدی میخورن باقیش اسراف میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی بگم، من به خودم میرسم همیشه، موهامو لباسام مرتب ولی بچم،😂بچم دوس نداره موهاشو شونه کنم، یعن ...

اع، دقیقا دختر من.... گیر داده به یه لباس و بخدا بهترین و شیکترین لباسارو حتی نگاه نمیندازه.. منم وقتی میبینم راحته کاری باهاش ندارم... 

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس
یه چیزی بگم، من به خودم میرسم همیشه، موهامو لباسام مرتب ولی بچم،😂بچم دوس نداره موهاشو شونه کنم، یعن ...

بچه شما شاید بزرگتره درست

اما بچه اونا نوزاد بود بعد همیشه لباساش نامرتب و مثلا بالا میورد رو لباسش بچه، اصلا عوض نمیکرد میگفت الان دوباره بالا میاره خب چرا عوض کنم🤐 بعد بچه‌ بوووی بدی میگرفت طفلک

چرا کار بدی باشه، پس چرا ظروف یکبار مصرف میزارن تو رستوران؟ من همیشه میارم، هرجام رفتم دیدم همه میار ...

شوهر من نمیذاره🥺 بارها شده ۲ قاشق غذا خوردم همونجوری غذا دست نخورده... نوشیدنیم همونجوری پلمپ مونده اما گفته نمیاری با خودت

مادر شوهرم وقتی دخترش ازدواج کرد فکر کن از چند سال قبلش هی آجیل ذخیره کرده بود برای غذای عروس. ما رسم داریم یه غذای مخصوص برای عروس درست میکنن که توش آجیل داره و زنای بزرگ فامیل میان با تشریفات اونو میپزن. قبل از اومدن زنا به من گفت آجیلارو بیار مرتب کنیم. در پلاستیکو که باز کرد کلی مگس و پروانه از توش پرررر زد . همون کرمای تو آجیلا بودن که لارو شدن بال درآوردن. بعد برد تو حیاط حشره ها رو پرداد آجیلا رو آورد .از من قول گرفت به کسی نگم. وقتی خانومای فامیل غذارو پختن به من گفتن بیا تستش کن هر کاری کردن ازش نخوردم .گفتم من حساسیت دارم😂😂😂😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
یه نفر دیگه هم دیدم از این یخچال قدیمیا دارن بعد درشو قفل میکنن 

از این ما هم داشتیم قفل مبکردیم چون درش خراب بود چفت نمیشد یهو باز میموند برفک میبست🤐😶 شاید اونام دلیلش همینه

وای من دیگه نذری نمبخورممم😁😁😧😧

اگه گرفتی مطمئن شو مال آدم تمیزیه😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘