یه چیزی بگم، من به خودم میرسم همیشه، موهامو لباسام مرتب ولی بچم،😂بچم دوس نداره موهاشو شونه کنم، یعن ...
بچه شما شاید بزرگتره درست
اما بچه اونا نوزاد بود بعد همیشه لباساش نامرتب و مثلا بالا میورد رو لباسش بچه، اصلا عوض نمیکرد میگفت الان دوباره بالا میاره خب چرا عوض کنم🤐 بعد بچه بوووی بدی میگرفت طفلک
تو فروشگا کار میکردم بار الوچه خورشتی اوردن صابکارم اومد کمکم ک تو قفسه دربسته بریزیم خداشاهده ی دونه ی ریزش افتاد زمین داد دستم گفت برو بشورش قشنگ بیار بنداز تو جعبه
مادر شوهرم وقتی دخترش ازدواج کرد فکر کن از چند سال قبلش هی آجیل ذخیره کرده بود برای غذای عروس. ما رسم داریم یه غذای مخصوص برای عروس درست میکنن که توش آجیل داره و زنای بزرگ فامیل میان با تشریفات اونو میپزن. قبل از اومدن زنا به من گفت آجیلارو بیار مرتب کنیم. در پلاستیکو که باز کرد کلی مگس و پروانه از توش پرررر زد . همون کرمای تو آجیلا بودن که لارو شدن بال درآوردن. بعد برد تو حیاط حشره ها رو پرداد آجیلا رو آورد .از من قول گرفت به کسی نگم. وقتی خانومای فامیل غذارو پختن به من گفتن بیا تستش کن هر کاری کردن ازش نخوردم .گفتم من حساسیت دارم😂😂😂😂😂
دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘