2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328811 بازدید | 2250 پست
ولی به نظر من اینا که خسیس هستن هیچوقت به جایی نمیرسن اگه هم چیزی بمونه برا وارث می مونه  آدم ...

اره پولدار میشن ولی یجورایی هیچکس ازشون خوشش نمیاد ولی ادمای دست و دلباز همیشه با دلخوش ازشون تعریف میکنن ولی باید حد میانه باشی درکل نه مثل بعضیا که میری خونشون چیزی جلوت نمیارم نه مث بعضیا که چند نمونه غذا درست میکنن و اینا 😐

ای کاش نگاهت زیر نویس داشت ...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود من 🥴🙄وضع مالیمون خوبه چندتا خونه و ماشین داریم تهرانم هستیم  ولی مثلا من مریضی در حد سرم ...

میخوای واسه کی بذاری دنیا دو روزه از زندگیت لذت ببر نذار بچت با عقده بزرگ بشه

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

خودم ندیدم اما یکی از فامیلامون انگلیس زندگی می کرد می گفت چایی کیسه ای رو بعد از استفاده آویزون می کنن تا خشک بشه و باز استفاده می کنن. می گفت هر کیسه رو 7-8بار به همین روش استفاده می کنن.

وای خداترکیدم😂قشنگ اون لحظه روتصور کردم درپلاستیکو که باز کردی پروانه ها تو هوا پر میزدن آزاد شدن ط ...

من از حشره بیشتر از هرچیزی تو دنیا میترسم اون لحظه نمیدونی چه حالی داشتم. داشتم پس میفتادم🥴😂😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

خسیس تر از فامیلای شوهرم ندیدم. 

عمه ی شوهرم تو عقد تک پسرش ماکارانی داد.وضع مالی توپ و رو نمیکنن عین گداها زندگی میکنن.. اونم ففط ب مهمونایی ک از راه دور اومدن. حدودا ۳۰ نفرم مهمون داشت. رفته بود ب پسرش گفته بود ضبط و خاموش کن مهمونا برن میخواییم شام بخوریم .

حالا چندنفر پاشدن اومدن یکی دو خانواده خودشونو زدن ب پرویی مونده بودن ماکارانی کم اومده بود😛😛😛

مادر شوهر من فکر میکنم ۱۰۰ ساله پرده خونه سو عوض نکرده وقتی ما رو برای اولین بار دعوت کردن خونه شون نمی دانید چه وضعیتی داشت خونه شون داغون داغون مبلغی پاره پرده مال عهد دقیانوس باورم نمی شد هنوز کسی تو خونه ش پشتی داشته باشه یه طرف خونه رو پشتی چیده بود ولی بی منم براتون که من نزدیک بود پا پس بکشم 

بنظر شما کسی مثلا باقیمونده غذاشو از رستوران تو یکبار مصرف میاره خسیسه😶🤐 منو شوهرم سر این همیشه ا ...

نه مال خودشه دلش میخواد

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
عمه شوهرم بره یجا مهمونی طرف ی شیرینی بیاره موقعه رفتن یکی برمیداره میگه برا حسین میبرم سرکاره میاد ...

این خسیس نیست مهربونه اصلا خسیس نیست اگه یکی میبره

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
منم میگم اگه اون غذا بمونه میریزن دور اینجا اما خودم ببرم شاید فردا داغ کنم بخورم غذای خوذمه خب&nbs ...

اگر به درست بودن کاری ایمان داری بدون خجالت و با غرور انجامش بده

این خسیس نیست مهربونه اصلا خسیس نیست اگه یکی میبره

بابا از خساستشونه . میان خونه ی ما خودشونو الکی سرگرم حرف میکنن رفتنی میوه هاشونو پر میکنن تو کیفشون. ببین منم ی جا خوراکی خوشمزه ببینم خونه مامانم یا خالم برا شوهرم میارم. ولی این فرق میکنه این یجوری وانمود میکنه ک طرف چندتا دیگ بده بهش. نمیدونم دقیق لوب مطلبو بهت برسونم عزیز