2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست
خوب همون چیزایی که شما میگین همون رزق و روزیه دیگه عزیزم. ما با تکیه بر آیات ۱۵۱ انعام و ۳۱ اسرا ...

عزیزم بچه اوردن یا نیاوردن ی مسله کاملن شخصیه 🌹

چشمان تو آفریقاست.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یکی به این خانم شمالیه که تو این تاپیک همه رو شست و گذاشت کنار و تهرانی ها رو هم زد تو در و دیوار، کنار مرغ و گوشت و زمینش یه کم آرامش و ادب هم بده.

من کوچیک همه شمالیا و جنوبیا و کلا ایرانیای مهربون و مهمان نوازم❤️

یکی فریزرش پر از مرغ و گوشته دلش نمیاد درست کنه میمونه مجبور میشه بریزه دور همیشه هم این قضیه تکر ...

حالا خوبه اون میرزه دور

مادر من دلش نمیاد درست کنه انقدر میمونه تا خشک میشن رنگش برمیگرده بازم دلس نمیاد بزیزه بیرون ن میخوره خرابم بشه نمیرزیخ بیرون

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥
هم قطاریم یه اب نبات گذاشت دهنش چاییشو باهاش خورد بعد دوباره گذاشت تو جیبش! میگفت چند روزه همه چایی ...

🤢🤢🤢🤢

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
ایییش حتما همشهری خودت بود تو شمال زندگی میکرد  والا تو شمال نعمت فراون گوشت ماهی میوه برنج مرغ ...

هر شهری همه جور آدمی داره همه جور اخلاقی. خسیس و دست دلباز. نمیشه گفت فلانی چکن ماله فلان شهره خسیسه یا چون ماله فلان شهره دست و دلبازه

این خسیسا دیدین معمولا پولدارن 😁 اگه اینکارارو نمیکردن پولدار نمیشدن ک 😁😂

ولی به نظر من اینا که خسیس هستن هیچوقت به جایی نمیرسن اگه هم چیزی بمونه برا وارث می مونه 

آدم دست و دلباز مالش برکت میکنه

شوهر من خیلی خصیصه و متاسفانه پدر و مادرش هم همینن یه لباس میخوام بخرم باید صد جور حساب پس بدم تازه خودم شاغلم و با پول خودم میخرم برای عید یه کتونی خریدم ۵۰۰ الکی گفتم ۴۰۰ حوصله غر زدناشو نداشتم