2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328811 بازدید | 2250 پست

[QUOTE=183109882]غذای نذری اصلا خوشمزه نیست ..به نظر من‌پول هدر دادنه..ما اگرم‌نذری بگیریم‌ ۵ نفریم ۲تا میگیریم چون ا ...[/QUOTEحس کردم کلا بانذری مشکل داری لطفا امضاتم عوض کن چون احتمالا شفته و بی نمک بخونی😊

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
شوهر و مادرشوهر سابقم خسیس رو ترجمه کرده بودن اصلا🤕 پول خمیردندون نمیدادن با نمک میشستن دندوناشونو ...

اییی   با پودر ماشین لباسشویی هم سرو می شورن مگه؟اینو گفتی یاد عمم انداختی بدبخت مادربزرگمو مجبور می کرد بره توی پارکینگ با 80 و خورده ای سن بشینه لباس بشوره پتو بشوره.یه وضعی بخدا.اونم می گفت آره خراب میشه اینو بندازی اونو بندازی.حالا اونا حمومم چند ماه یکبار می رفتن.عمم که هر عادت ماهانه می رفت مادر بزرگمم هر 2 3 ماه یکبار.الان گاز مصرف نمی کنه عمم میره طبقه بالا رو پیکنیک غذا درست می کنه.همیشه خونشون سرده.اون وقت استدلالشون اینه که آره خونه باید سرد باشه گرم باشه آدم مریض میشه.سوی کم میزارن بخاریو بعدم درم باز می زارن توی زمستون فکر کن!! 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حنابندون لباس خریدیم برا جشن مادرشوهرم برام صندل نخرید    

مادرشوهر خواهرم هم پول نداد لباس حنابندون.دعوا راه انداخت.آخر سر خودمون رفتیم براش خریدیم.حالا اونا اومدن حنابندون یذره میوه شیرینی آوردن .گفتیم کی اینو بخوره کی اینو ببینه.خودمون هم داشتیم یذره میوه گذاشتیم وگرنه جمعیت زیاد بود بخدا.

به دوسپ پسرم قبلیم گفتم اگ میخوای باهات دوست شم باید هردفعه برام شکلات خارجی بیاری مثلا کیت کت و کیت ...

کار شما عجیب تر از اون بود .  واقعا بهش گفتی اگه میخوای دوست شم باید... 

باورم نمیشه !

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خسیس بعدی....خدا بیامرز عمم بود....همسرش که فوت شد میلیارد میلیارد پول نقد جاگذاشت فقط...خونه و باغو ...

اینو گفتی یاد عموی شوهرم انداختی اونم با اون همه ثروت و یه خونش 4 میلیارد بود آقا دیسک کمر گرفت و رفت دکتر دکترا یکی بهش گفت 25 میلیون یکی 15 میلیون یکی 10 میلیون این ده میلیون رو راضی بود اما یه دکتر پیدا کرد که با ماساژ بقول خودش زندش کرد. فکر کن شوهرم می گفت مسیر تهران تا کرج رو با دوچرخه رفته دکتره دیده گفته آره خوب شدی دیگه نیا.می گفت الان با دکتره دوستم مطلب برای هم می فرستیم.خدا!می گفت پول به دخترش می خواست بده سفته گرفت و گفت سودش میشه 15 میلیون که تو 20 میلیون بده.حتی نمی دونم خدا غیبت نکنم شوهرم می گفت به نزول خور هم وام میده.اما دریغ از خرج برای خودش یا خانوادش.ماشین داره با دوچرخه میره بیرون.

بابام خسیسه واقعا....خودش باور نداره....ولی حتی دلش نمیومد سنگ مزار برادرمو با پول خود برادرم بزاره. ...

زن دایی من خونه بغل دست مادربزرگمه مادربزرگم میگه لوله کشی کردن دوباره خونه ها رو برای من 500 هزار تومن شد برای اون 1 میلیون.اگه بدونی چی کار کرد!دعوا راه انداخت و گفت آره چرا برای اون 500 هزار شد برای من 1 میلیون و گریه و گریه.یعنی آبرومو جلوی شوهر دخترم-شوهر خالم - که اومده بود لوله کشی برد.حالا خوبه هم خودش کار می کنه هم داییم صبح تا شب سر کاره این کارا رو می کنه!

مرسی عزیزم زایمانت هم طبیعی و راحت بود؟ اخه شنیدم میگن یخ بخوری سزارین میشی و ازین چیزا؟

من سزارین انتخابی کردم خودم خواستم 

می‌ترسیدم از طبیعی

اگه ده تا بچه هم بیارم طبیعی نمیکنم

منتظر اتفاقات خوبم 
منو شوهرم خيلي بد خرج ميكنيم بد تصميم گرفتيم كه مثلا درست بشيم. حالا من نميدونم چرا به فكرش رسيده ما ...

عزیزم دو قطره مایع تو اسپری بریز فقط ویه مقدار الکل و سرکه بقیش آب خیلی تمیز می‌کنه

منتظر اتفاقات خوبم 
[QUOTE=183109882]غذای نذری اصلا خوشمزه نیست ..به نظر من‌پول هدر دادنه..ما اگرم‌نذری بگیریم‌ ۵ نفریم ...

عزیزم شما سرت به کار خودت باشه همه چیزم به هم ربط نده 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
[QUOTE=183109882]غذای نذری اصلا خوشمزه نیست ..به نظر من‌پول هدر دادنه..ما اگرم‌نذری بگیریم‌ ۵ نفریم ...

من با نذر دادن مشکل ندارم‌با نذری دادن بعضیا و نحوه ارائش مشکل دارم‌البته مشکل ک نه چیزی که مشخصه نیازی ب توضیح نیست .خداروشکر ک نذری فقط ب غذا ختم نمیشه ..به جای پختن جنتا دیگ غذای بی کیفیت یه دیگ بپزن درست و حسابی به هر حال کسی ک رو نذر حساسه باید ب ارائشم حساس باشه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩