2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست
تاصفحه5 تاپیک که خوندم بنظرم بعضیاش بهره برداری از اجناس بودخساست ومال اندوزی یعنی خاری دادن به خودت ...

عزیزم اینجا بیشتر بحث کسایی هستن ک پول دارن و خساست میکنن وگرنه اگر کسی درامدش کم باشه مجبورره ک‌ این کارایی ک شما گفتی رو بکنه تا زندگیش بگذره سا بقول شما برای اینده بچش جمع کنه

ولی کسی ک برای دو نسل بعدشم داره و خرج نمیکنه میشه خساست

بچه هم فرق ۱۰۰و۷۰۰ رو‌ شاااااید نفهمه(ک قطعا میفهمه چون تو راحتی و کاربردشون کاملا متفاوتن)ولی بزرگترش ک میفهمه

اگر کسی داره و خوب زندگی نمیکنه قطعا خساسته

منم شوهرم تصادف کرد دیگ ی سری خریدارو پدرشوهرم انجام میداد اول گفتم چقدر خوبن چقد خرج کردن برامون... ...

😞😔😟🙁

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاصفحه5 تاپیک که خوندم بنظرم بعضیاش بهره برداری از اجناس بودخساست ومال اندوزی یعنی خاری دادن به خودت ...

ولی بعضیها واقعا شورشو دراوردن توی خساست مث مادر شوهر من 

بهترین و بزرگترین خونه ای هست ک توش زندی میکنیم میدونی مادر شوهرم تو اطاقش یه پرده نداره دوشک نداره فقط قالین توش اس موقع خوابم رو زمین میخابه تو تخت اونم تختی ک مال صد سال پیشه نمیخابه  میگه چرا  اینارو استفاده  کنم خراب میشن کهنه  میشن اخه برا کدوم روز شوهرت اینقد مال و دارایی  پیدا کرده 

اینایی ک گفتم کوچکترین نمونه اش بوددددد 

❤فقط خدا❤
خب دخترم دندون شیری که ندارن ۱۳,سالشه دندون اصلیش دراومده

مرسی عزیزم

زایمانت هم طبیعی و راحت بود؟

اخه شنیدم میگن یخ بخوری سزارین میشی و ازین چیزا؟

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
حالا خسیسترین ادمی که دیدم زن و شوهر پزشک..توی تهران.دوتا مطب دارن که خریدن اجاره نیستن..جداگانه سه ...

وای سردرد شدم . خدایا مگه آدم چند سال زنده است ؟! 

اینا کی میخوان لذت ببرن پس

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
والا ما هم کنار همه غذاها نون میزاریم کلا قوت غالب ما نونه اگر نباشه سه بشقاب هم پلو خورش بخوریم ته ...

شما عادت دارین ب خوردن نون با پلو ولی ما اصلا اینطور نیستیم غذای برنجی برنجه نون دیگه واسه چی؟ وقتی برنج نباشه نون میخوریم. درضمن من عادتشو میدونم از عمد اینطور میکنه 

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔
سلام دوستان افراد خسیس رو با ویژگی های زیر بشناس قبل از ازدواج و دوستی https://oke.io/7XPyMK

سلام

این چیه یکی دو نفر هی تبلیغ میکنین

بازهم نمیشه ؟؟؟😒

آدم باید جوری زندگی کنه که تهش تو نماز میت ۳ مرتبه اللهم انا لانعلم منه الا خیرا نصیبش بشه نه اینکه ۹  مرتبه براش بخونن عفوک عفوک عفوک...

بچه جاریم۴سالشه به شدت خسیسه😐😂😂😂

از خودت هم یچیزی بهش بدی ، بهت نمی‌ده😐

مثلا بیسکویت براش بخری بعد بگی یدونه بده میگه بدمزه ست 😂😂😂

ی کاسه تخمه جلو دستش باشه یدونه برداری خودکشی می‌کنه دیگه 😂

فسقلی خسیس😅❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
خسیس میخواین دادش من میگفت بایه دختردوست شدم دبیرستانی بودرفتم دم مدرسه دنبالش خودم نهارنخورده بودم ...

😅😅

داداشت ازون پسر هاییه که فرصت نمیده دختر زرنگا تیغش بزنن

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

پدرشوهرم زمین وخونه خریده ومن وشوهرم ۶ساله که عقد هستیم و کمک پسرش نکرده هنوز که خونمون رو به اتمام برسونیم وبریم سر زندگیمون

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
خاله و شوهر خاله من بشدت خسیسن  بارها باهاشون سفر رفتیم  هم هزینه ویلا هم خوردو خوراک ما ...

لئیمان از« طعام »لذت برند و کریمان از «اطعام»

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
خانما چرا اینقدر مقاومت دارین؟؟ خب قبول‌کنید بعضی چیزا خساسته..هی اومدین دفاع کردین.. از نطر خودتو ...

بله کاملا باهات موافقم عزیزم

منم بچه ها کوچیک بودن، مقامت میکردن بعضی وقتها که همون لباس خونه رو بیرون بپوشن اما من کوتاه نمیومدم

چند دست از لباس‌های بیرون رو کنار میذاشتم و میگفتم هر کدوم رو دوست دارین سریع انتخاب کنین و گرنه اصلا بیرون نمیریم، 

حتی گاهی هسرم میگفت با بچه بحث نکن و بذار همون لباس رو بپوشه، میگفتم باید یاد بگیرن

لباس‌های تو خونه هم به شدت بدم میاد کثیف باشن،حتی بچه رو حموم نمیبرم اما هر روز لباسش عوض میکردم و میگفتم کثیف ببین کثیفه عزیزم

الان خودشون اینقدر روی تمیزی لباسشون حساس هستن از من بیشتر

خیلی زشته مادر شیک بگرده و بچه پشت سرش لباسش کثیف باشه

همه 🧐  😂  لابد تو هم چتری انقدر ریختی بهم .   شما کی باشی بخوای تذکر بدی؟  ...

اهوووو

ول کنین دیگه ،یکی درمیان باید ،کامنت توضیح به شما و بعدش یکدندگی و لجبازی شما رو ببینیم.

ی کاری کنین آخرش طرف برگرده بگه ،منظورم اونی که برداشت کردی نبود 

اما حالا که قبول نمیکنی .....آره خوب کردم ...راست گفتم و همینه .تمام.

اَه.

آدم باید جوری زندگی کنه که تهش تو نماز میت ۳ مرتبه اللهم انا لانعلم منه الا خیرا نصیبش بشه نه اینکه ۹  مرتبه براش بخونن عفوک عفوک عفوک...