2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328811 بازدید | 2250 پست
عزیزم اگه میتونی یه چای بخور البته ایرانی ساده و بدون عطر عطشت را میگیره

اصلا چای نمیخورم از بچگی علاقه ندارم. ولی الان به توصیه شما سعی میکنم بخورم شاید تاثیر داشت🥰🥰🥰

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه تهوع داری  دکتر من فوق تخصص داشت زیر نظرش بودم هی میگفت سیرابی بخور میخوردم حالت تهو ...

گلی من حالت تهوع ندارم یعنی دارم ولی اونقدرا اذیتم نمیکنه کلا سرحالم بیشتر. اینو به یه کاربر دیگه گفتم چون خیلی تهوعش شدید بود🌹🌹🌹🌹🌹

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

خسیس بعدی....خدا بیامرز عمم بود....همسرش که فوت شد میلیارد میلیارد پول نقد جاگذاشت فقط...خونه و باغو زمینو ماشین و ویلا و هرچی که فک کنید زیر دست عمم بود....یهو مریض شد....گفتن باید عمل بشی خرجش ۵میلیونه....هی گفت ندارم...نمیدم....دنبال دکتر مفت گشت....حتی دکتر گفته بود واجبه سریع انجام بدی..بگو ۵تا دخترات نفری ۱تومن جور کنن برات🤦‍♀️ولی بنده خدا دلش نیومد....۷ سال خودشو زجر داد...شکم باز سر کرد....آخرشم مجبور شد۲۵تومن داد ولی بیفایده بود...دیر اقدام کرد.....

فوت کرد.....بچه هاش دلشون نیومد قبر بخرن.....با همسرخدابیامرزش دو طبقه شدن.....بعد با ارث...بچه ها کل زندگیشونو ساختن...البته حق میدم...عقده گذاشته بود رو دلشون....آب در کوزه و اینا تشنه بودن...عمم اجازه تقسیم ارث نمیداد...اونام حرمت نگه داشتن

خدا بیامرز...حسرت یه لباس ترو تمیزو به دل دختر مجرد ته تغاریش میزاشت.....نه مسافرت....نه ماشین....نه طلا....ونه هیچ کار دیگه براش نمیکرد

بخاطر جهاز ندادن خاستگاراشو میپروند....

تا خودش زنده بود....با یه دونه چوب کبریت یک هفته کار راه مینداخت.....نایلون میشست و نگه میداشت....حتی نایلون فریزر......خونش همیشه یخچال...و البته تاریک....میوه درست حسابی نمیخرید.....پوست و چربی مرغ آب میکرد باهاش پلو روغن میدادو سرخ میکردو خلاصه غذا درست میکرد🤮 آدم میرفت خونش فک میکرد کباب دارن....دلش نمیومد از ظرفشور و لباسشویی استفاده کنه...و....و.....خدا رحمتش کنه....مامانمو نصیحت کرده بود بجای نوار بهداشتی لباس کهنه استفاده کنید🤦‍♀️😅چای بدرد نخور...برنج داغون میخورد.....خیرات میبرد سرخاک...دربسته میزاشت که کسی برنداره....باز میاوردش خونه....یه بارم شنیدم میگفت...آرد گرونه آدم حلوا درست کنه......خلاصه اینکه....خودش زندگی نکرد.....بچه هاشو پیرو عقده ای کردتا به ارث رسیدن.....کلیم به بابای من آموزش تموم نشدن مواد خوراکی داد.....آخرشم هیچی با خودش نبرد....رفت تو قبر دوطبقه...کسیم به یادش نمیفته ...همه مشغول خونه و مغازه خریدنو وسیله خونه خریدنو مسافرتن....🤦‍♀️😑😑😑خدا رحمتش کنه.....ولی کاری کرد بعداز رفتنش....همه خوشحال باشن.....

شماها که نمیشناسیدش....پس پشت سر حرف زدن نبود....گفتم که تعریف کنید شاید کسی درس عبرت گرفت....بابام که اصلا درس نمیگیره....عمرو آبروی مارو تموم کرده....

دوستم تو خوابگاه  روغن تو ماهیتابه رو نگه میداشت  فردا هم استفاده میکرد دوباره

منم استفاده میکنم :)))))

آدمایی که از چشم میوفتن از اول هم آدمای اشتباهی بودن فقط ما دیر میفهمیم...

آخه مامانم  چی؟.....و اینکه به شوهرامون قسم میدیم که پیش خونوادشون نگن.....البته بابام خودش میگه....

باورت نمیشه.....ولی تو استراحت مطلق خواهرم...شوهرش دوهفته یه بار دوروز که میومد خونه بابام....تو اتاق قایم میشد در نمیومد....شامو نهارم از بیرون میاورد و حتی جرات نداشت بخوره.....اگرم یه چی میاورد برای زنش....بابام چهارچشمی مراقب بود تک خوری نشه🤦‍♀️

منو شوهرم خيلي بد خرج ميكنيم بد تصميم گرفتيم كه مثلا درست بشيم. حالا من نميدونم چرا به فكرش رسيده مايع ظرفشويي و آب بريزه تو شيشه پاك كن . حالا هر جا ميزنيم كف ميكنه ه انگار ماست ماليدن رو شيشه ها 🤦🏻‍♀️

خانما چرا اینقدر مقاومت دارین؟؟

خب قبول‌کنید بعضی چیزا خساسته..هی اومدین دفاع کردین..

از نطر خودتون شاید رفتارتون درست باشه اما بچهاتون چیز دیگه فکر میکنن..

منم خودم بچه دارم گاهی به یک لباس علاقه داره مثلا یکجاش پاره میشه باز میگه میخوام بپوشم،من اون لباسو دور از چشمش معدوم میکنم عینشو یا شببشهو میخرم!! پس الکی نگید بچم‌ن فقط پاره پوره میپوشه راحته و ال و‌بل...

متنفرم از مامانایی که بچه لباس خونه،مهمونی و عروسی همه چیش ی چیزه؟!! دلشون نمیاد بخرن میگن کوچیک میشه!! خب فدای سرش کوچیک بشه..

ی خودشون دستاشون پر طلاست بچه و‌ خودشون لباسای کهنخ اینو‌اون رو‌میپوشن

💕