2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست

حالا خسیسترین ادمی که دیدم

زن و شوهر پزشک..توی تهران.دوتا مطب دارن که خریدن اجاره نیستن..جداگانه سهام بیمارستان و‌ کیلینک دارن..یکی ماهی پنجاه اوم یکی بیست (کمتز میره خانمه) درامد دارن..از مطبا،بیمارستان و‌کیلینک بماند..ی ماشین گرون دارن، بگم سر جمع باهاش پنجاه تا نرفتن!! ماشین ارزون رو سوار میشن..بعد از دوازده سال بچه دار شدن..قسم نمیخوام بخورم ولی اگر بیرون ببنیپ میگید بچه گداست! سرما گرما برف بارون دمپایی پاشه!! لباسا همه کهنه و بنجول!! رفت خانمه کا معازه رو‌ گشت برای سیسمونی(پدر مادرم مولتی میلیاردذ بودن) اخرش دید باز گرونه رفت از قشم خرید کرد!!!! 

من یک صدم اونام ندارم بچم ماشین دوچرخ سه چرخه موتور هرچی فکر کنید داره!! ازین اسب قرمزا بود بچخ بودیم مد بود پلاستیکی ازون دارن بچشون !!! 

من تا ااان تره بار محل نرفتم فقط از تره باز خرید میکنن..یکبار ندیدم غذای بیرون بخورن! 

خود خانمه رو‌من چهارسااخ با یک ‌‌‌پالتو که دون دون شده میبینم!

بچش دنیا اومد رفتم دیدنش زیرانداز‌یکبار‌ مصرف چیده بود گوشه میز همش پی پی بود بود میداد!!!میگفت باز استفاده میکنم!!!

نگید برای حفط محیط زیست بوده که جدا خنده داره.!!

ثروتشون بی اندازست! یک بچه هم دارن! هیچ رفت و‌امد و‌ خرج خاصی ندارن!! نیمدونم پولو‌ برای کی جمع میکنن!

💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر شما کسی مثلا باقیمونده غذاشو از رستوران تو یکبار مصرف میاره خسیسه😶🤐 منو شوهرم سر این همیشه ا ...

منو شوهرم وقتي غذاي برنجي سفارش بديم هميشه نصفش ميمونه ظرف ميگيريم برميداريم ميبريم واسه سگايي كه تو بيرونن

تو خونمونم خيلي پيش مياد غذا بمونه نزارم يخچال ببريم واسه سگا

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

هم قطاریم یه اب نبات گذاشت دهنش چاییشو باهاش خورد بعد دوباره گذاشت تو جیبش! میگفت چند روزه همه چایی ...

.

باورم نمیشه خخخخخ

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 

خسيس شوهرمن...شب٤شنبه سوري برام باقلواخريدالبته تودربايستي هم موندپولش٧٣هزارتومن شد بهم گفت خوب بخوروبالذت كه حالاحالاها خبري ازباقلوانيست جالبه نصفش روهم خودش خورد😑

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"
ميگن پوست ميوه ها رو يه كم ضخيم تر بگيريد چون سميه  انوقت اينا با پوست خيار ماست و خيار كه نه ...

😂😂😂😂😂

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

تاصفحه5 تاپیک که خوندم بنظرم بعضیاش بهره برداری از اجناس بودخساست ومال اندوزی یعنی خاری دادن به خودت توهرشرایطی ولی چه اشکالی داره لباسی که خراب نشده دوباره بپوشی برای بچه رو به رشد لباسای خیلی گرون نخری چون زیاد استفادش نمیشه سفره رو دوباره استفاده کنی  ابو هدر ندی غذا به اندازه درست کنی به اندازه خوراک غذا سفارش بدی اسراف تو زمان پول اب و....  یه سریام خیلی چندش بودن  ادمای موفق بهینه زندگی میکنن بچه تو بچگی متوجه نیس که کفشش 100تومن پول خورده یا700تومن فقط میخاد نو باشه ولی بزرگ بشه زندگی میخاد ماشین خونه ازدواج اونجاباید خرج بچه کرد به تنها چیزی که نباید خاری داد شکم تاتنت سالم باشه 

من وسایل لباس تمیز وهرچیزی که قابل استفاده باشه رو به بقیه میدم واگه طرفم چیزی داشته باشه به کارم بیاد ازش میگیرم همون پولی که میخاست خرج دوباره بشه رو جای دیگه ای از زندگیم خرج میکنم تا3سال پیش منم مث یسری از ادما اشتباه فک میکردم خساست با درست زندگی کردن فرق داره

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

شوهر و مادرشوهر سابقم خسیس رو ترجمه کرده بودن اصلا🤕

پول خمیردندون نمیدادن با نمک میشستن دندوناشونو، پول شامپو نمیدادن با تاید میشستن موهاشونو، لباس بیرون دو سه سال یه بار میخریدن ،لباس خونگیاشون مندرس بود، برا لوازم آرایشی پول نمیدادن برا نوار بهداشتی پول نمیدادن، غذا اکثرا نونی بدون گوشت و برنج، لباسشویی رو استفاده نمیکردن پول برق کم بیاد وسیله های برقی رو استفاده‌ نمیکردن که خراب نشه😕😕😕😕

۴ تا هم خونه داشت مادرش 

خودشم ۲ تا خونه داشت کارمند هم بودن هردو

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خیلی ها اگه روغن زیاد ریخته باشن این کارو انجام میدن

اینکه خیلیا انجام میدن دلیل بر درست بودنش نیس

دقیقا همه اونا خسیسن

وگرنه ی.دبه روغنم ب اشتباه ریخته باشین باید بریزید دور ن ک دوباره باهاش اشپزی کنید بخاطر نهایت پنج هزارتومن سرطان زاست