2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328811 بازدید | 2250 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خسیس دیدم چ خسیسی

چند سال پیش رفته بودیم خونه دوستمون عید بودش

خانمه قوری فلزی آورد برامون چایی ریخت 

بعد که چایی رو خوردیم تفاله چایی که ی کمی چایی هم تو فنجونمون مونده بودش برگردوند تو قوری آبجوش ریخت تو قوری گفتش ببرم واس پسرم چایی میخواد

خدا داندوقتی به پسرش رحم نکرده حتما تفاله مهمونای قبلیو داده ما،🤮🤮

.‌
عزیزم لابد با چشم دیدم چندموردش که میگم‌‌ طرف جادو میکنع  ببین داروخونه ی بسته قرص هم بگیر ...

خانواده همسر من هم قرص و دارو هایی که مصرف نکردن را به داروخانه پس میدن .حالا چه جوری خدا داند.

اندکی صبر سحر نزدیک است   
اگه بخوایم بحث رو با بی احترامی ادامه بدیم که خب به جایی نمی رسیم. عزیزم حرف هایی که زدم رو کسانی ک ...

باشه شما درست میگی

بچه موش آزمایشگاهی نیس که صرفا به دنیا بیاریمش برا امتحان کردن اینکه پولدار میشیم خونه میخریم یا نه خیلیاهم صرفا تحت تاثیر این حرفا بچه دار شدن و الان زیربار مشکلات کمرشون خم شده

نمبشه برای همه نسخه ی یکسان بپیچین

برای بچه دار شدن اول باید آینده شو تضمین کنیم بعد به فکرش بیفتیم 

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         
خود من 🥴🙄وضع مالیمون خوبه چندتا خونه و ماشین داریم تهرانم هستیم  ولی مثلا من مریضی در حد سرم ...

تصور کن اگر یه وقت زن دیگه ای وارد این خونه و زندگی میشه چه کارهایی انجام میده و چه خرجهایی می کنه.اون کارهارو خودت انجام بده.در حد معقول خوش بگذرون و از داراییت استفاده کن

چند روزه میخوام بگم حال تایپ کردنش رو ندارم

دوتا خاله هام بچه ندارن

به اندازه ی کافی دارایی هم دارن

ولی من که سن بچه شون رو دارم خونه دارم از اونا شاهانه تر زندگی میکنم

همیشه در حال قسط و وام گرفتن 

پول جمع کردنن

هیچ چیز گرون واسه خودشون نمیخرن

رنگ موهای ایرانی در حد آتوسا میزن

لباس های ارزون همیشه میخرن

اصلا پول به بلیط هواپیما نمیدن اتوبوس و قطار درجه ۳ 

میوه های کوچیک وکرم خورده میخرن

خلاصه خیلی رو اعصابمن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا