2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست
نه بابا، تازه چند حبه قندم به ما دادن واسه جایی اونا رو هم جمع کرد برد! خساست بکنار اینکه یه ابنبات ...

اون دیگه بدنش عادت کرده😂 من شکلاتو یه تیکه شو برمیدارم بقیه شو میپیچم تو نایلون خودش میذارم توکیفم البته اکثرا هم چاییامو تلخ میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا امکان نداره کاپشن رو دو فصل یک فصل بپوشی بعد بری پس بدی؟! کثیف نمیشده؟! مادرشوهرت یه خالی بسته، ...

عزیزم لابد با چشم دیدم چندموردش که میگم‌‌

طرف جادو میکنع 

ببین داروخونه ی بسته قرص هم بگیری خودت تیکه پاره کنی هم پس نمیگیرع ...دوتا پلاستیک پر دارو داشتیم  تازه خریده بودم دیدم بدرد نمیخوره....گفت بدین میبرم مگه شهر هرت نگیره..برد پس داد کلی وسایل اورده بود‌‌.کرم ترک پا.ازاین حور چیزا‌.

😑😑😑😑😑😑

یا  ودود ...
مگه من گفتم بگو کارم درسته یا اشتباه یا منتظر نشستم خوشت بیاد یا نیاد. وظیفه؟  سر پیاز یا ته پی ...

درین عزیزم ...این جا بحث از خساست بود نه اینکه گفته بشه شمالی خسیس نیست تهرانی خسیس نیست ..خساست یه بیماری وسواسی هست وسواس هم که مطمینم میدونی ناشی از افسردگیه و ریشه در گذشته افراد داره ..با توجه از شناختی که ازت دارم و می دونم منطقی هستی  ولی چرا این جا بد برداشت کردی؟چون بحث خساستهای عجیبه

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
اینا که شما گفتی خسیس نیستند پست فطرت و مال حروم خور هستند . اکر پر یا مادر یکیشون خسیس باشه دودش تو ...

زمان زیادی از اجباری شدن این قوانین نمیگذره 

و از طرفی وقتی مطالبه مردم در نمای رومی و کابینت ممبران و لابی شیک خلاصه میشه سازنده مجبور میشه از امنیت و کیفیت بزنه به صراحت میگم سازنده‌ای که امکانات لوکس میزنه و قیمتش تقریباً هم تراز خونه‌های عادی اون منطقه هست داره از اسکلت میزنه ، خودمون باید هشیار باشیم تا حقمون پایمال نشه چون اصلاح شدن کلیت مردم یک جامعه‌ی آرمانی رو میطلبه

درباره مورد دوم هم باید بگم اون‌چیزی که درون حریم یک خانواده یا زوج هست به ما مربوط نمیشه و اگر هم بشه توانایی اصلاحش رو نداریم

بعضی از چیزایی که گفتین می‌تونه خساست نباشه، فقط تلاش برای کمتر هدر دادن باشه.

مثلا صرفه جویی تو سفره یک بار مصرف یا دستمال کاغذی ممکنه واقعا به خاطر پولش نباشه، به خاطر کمک به محیط زیست باشه.

با یکی آشنا شدم بعد توی واتساپ زنگ میزنه ح بزنیم بعضی وقتا هم میگ تو زنگ بزن من چند بار تلفنی زنگ زدم اما تماس صوتی واتساپ چیه آخه ی بسته بگیر زنگ بزن یبار من یبار تو خسیسه یا من حس میکنم 😂😂💔

پیج لباس دارم تقریبا همه لباسا زیر دویست هزار تومن و ارسال رایگان هست