2777
2789
عنوان

داستان تلخ زندگی من 2 +بغض

216 بازدید | 8 پست

سلام دوستان دیروز هم همین تاپیکو زدم ولی ب دلایلی نتونستم بزارمش خیلی ببخشد معذرت میخوام امشب تصمیم گرفتم که براتون بزارم داستان زندگیمو

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب داستان زندگی من بر میگرده یه 18 سال پیش زمانی که تازه بدنیا اومدم من تا 11 سالگی با فقر زندگی کردم البته فقر شدید نه... دلیل فقر هم این بود که بود که یه ماه بعد به دنیا اومدنم همزم دو تا کارگاه بابام ورشکست شد و بابام کلی بدهی بالا آورد...

همیشه هم با خودم فکر میکردم ک تقصیر من بوده و پا و قدمم نحس بوده... از خونواده بابامم که نگم! همش دنبال یه نقطه ی تاریک تو زندگیمونن که آزمون سو استفاده کنن و آبرومون رو ببرن... بخاطر همین بابام پیش خونواده پدریم رو بعضی مسائل مثل آرایش و  فتار و لباس تا حدودی سختگیری میکنه... از همشون هم زخم خوردیم. و بابام تا حدودی ازشون نا امید شده ولی رابطمون قطع نکردیم. بخاطر همین بابام همیشه میگه من فقر و بدبختی و بدهی رو تحمل کردم و بعد چند سال خودمو جم و جور کردن ولی تحمل ریختن آبروم به دست خواهر برادرام رو ندارم...

خب من همیشه بالا ترین رتبه های مدرسه. رو داشتم و کلاس پنجم هم تیز هوشان قبول شدم بابامم خیلی بهم افتخار می‌کرد

داستان اصلی زندگیم و تغییرات خیلی مهم زندگیم از 13 سالگی شروع شد... زمانی که از ته دل عاشق شدم...

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !